2777
2789
عنوان

جاااریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه باید یاد بگیری ک مقایسه نکنی ن خودتو ن زندگیتو ن شوهرتو و ن هیییییچ چیز دیگ رو 

همیشه خودتو با دیروز خودت مقایسه کن من اینطوریم و خیییلی ارومم خداروشکر 

و بعد اینک سعی کن همیشه اراسته باشی ،تمیز و اراسته 

قرارنیس مدل خاصی بپوشی ک شوهرت بذاره یا ن 

فقط خوش پوش باش 

من چادریم اما همیشه اراسته ام 

ب خودت برس 

قرص وستامین حتما بخور 

ماسک بزن ب صورتت و موفقیت دکترفرهنگ رو حتما گوش بده 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

شما فقط مرطوب کننده بزن تو خونه بیرونم میری ضدآفتاب بزن ماسک هم از میوه ها استفاده کن غیر از اون آرامش خواب کافی و تغذیه خوب و البته خودتو با کسی مقایسه نکن گاهی سفتی و شادابی پوست ژنتیکی هست 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
واسه پوستت از نظر تغذیه ماسک یا کرم و اسکراب چ کارایی انجام میدی؟؟اصلا ب پوستت رسیدگی میکنی؟؟

نه اصلا 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞
همین حرصها رو نخور ...گام اول

نمیشه که وقتی میبینم اون با وجوددوتا بچه و اینکه بزرگتر پوستش خوبه ناخوداگاه فک میکنم 

وا  یعنی انقدرررررر جاریت برات مهمه که اعصابت خورد بشه؟ معلومه که خیلی اعتماد به نفست پایینه که ...

مهم نبوده بخدا جدیدا اینجوری شدم اونم فقط میخواد حرص بده من ب خودش چیزی نمیگم همش میادمیشینه بحث میکنه که زن همسایمون همش بهم میگه چرا پوستت خوبه اخه نکه خودش کوچیکتره حرص میخوره هی میاد میپرسه یا وقتی میبینمش همش نگام میکنه میگه چه لاغر شدی یا چاق شدی یا اینجور شدی یا اونجور شدی باعث میشه منم همش تو فکر بیوفتم .بعد خودم ی دفه تو خونشون دیدم چیز میز واس پوستش ولی نمیگه یا قایم داره