2777
2789
اتفاقا نمونه بارز یکی از کسایی که حرف مردم براش خیلی مهمه تاپیکش هس نوشته بالاخره میرم عروسیِ جاریم ...

خداروشکر ک مادر شدی عزیزم 

اره دقیقا تو اون تاپیک بودم برا سن دعوا کردم ب‌اون بنده خدا هرچی از دهنشون دراومد گفتن 

همینایی هم ک ادعا دارن با سواد و روشنفکرن قشنگ دارن بی ادبی میکنن واقعا موندم چی بگم

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رند ۳ سال و دو روز پسر من ۴۸ دنیا اومد

پس خوبه دیگه نسبت ن قد تولدش بیشتر ب ژن هم بستگی داره منو شوهرم هردو قد بلندیم

پس خوبه دیگه نسبت ن قد تولدش بیشتر ب ژن هم بستگی داره منو شوهرم هردو قد بلندیم

چه خوب که قد بلندین  .من و شوهرم هم قدیم جفتمون ۱۷۰

خیلی دلم میخواست قدش به داداشمو بابام بره

من خوندم که میشه با تغذیه و ورزش یکمی قد و بلند تر کرد 

شما چیزی شنیدس در این باره؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

پسرمنم ۹ماهش بود فهمیدم باردارم واصلاهم اذیت نمیشم پسرم عاشق بچهاس هرچنددومی ناخواسته بود اول اصلا بهش حسی نداشتم ولی الان پسرمومیبینم میگم چندسال سختمه ولی درعوض دوتا دوست خوب میشن برای هم دراینده برای هم دیگه خوبن 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
چه خوب که قد بلندین  .من و شوهرم هم قدیم جفتمون ۱۷۰ خیلی دلم میخواست قدش به داداشمو بابام بره ...

اره معلومه ک میشه ببرش دکتر تغذیه تو ک از من قدبلندتری من ۱۶۶😂😂😂

اره معلومه ک میشه ببرش دکتر تغذیه تو ک از من قدبلندتری من ۱۶۶😂😂😂

آخه هم قدیم با شوهرم .دلم میخواست پسرم حداقل ۱۸۰ بشه میترسم اونم حول حوش ۱۷۰ بشه آخر

باشه عزیزم میبرمش

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
آخه هم قدیم با شوهرم .دلم میخواست پسرم حداقل ۱۸۰ بشه میترسم اونم حول حوش ۱۷۰ بشه آخر باشه عزیزم میب ...

۱۷۰هم خوبه ک زیاد حساس نباش چیزی نمیشه 

من تاپیک نزدم که دعوا کنید نیاز به تجربیات دوستان دارم

تجربه من بابت بچه دوم (الان که اولی 3.5 سالشه و دومی 6 ماه - تهرانیم):

1. یکی از دو خانواده (شوهر یا زن) بصورت جدی ساپورت کنه... بخصوص در حد اینکه توی شرایط مختلف، یکی از بچه ها و ترجیحا بزرگه رو بشه سپرد بهشون برای چندساعت.(موقع واکسن - موقع مهمونی - موقع خرید - موقع بیماری همسران و...)

2.آقایون باید خیلی جدی ساپورت کنن... اینکه خانم یه تنه بخواد دو بچه بعلاوه کارای خونه رو جمع کنه، بسیار سخت خواهد بود.

3. باید با یکسری محدودیت ها تا مدتی کنار بیایم: مسافرت برامون سخت شد - مهمونی سخت شد (احساس انزوا میکنی) - شغل زن - تفریحات دونفره - و... البته با هوشمندی و برنامه ریزی عملی هستند.

الان اینا به ذهنم اومد.. البته که وضعیت مالی، شهر محل زندگی، طبقه اجتماعی (اطرافیان بچه دارن یا نه..دوستانتون بچه دارن.. فامیل و خواهر و برادراتون چی..شغل تون از بچه داری شما حمایت میکنه یا نه..)هم مهمه

پسر به مادرش میره قدبلندو خوش تراش میشه مطمئن باش

ممنون عزیزم 

خدا از دهنت بشنوه