2777
2789
منم همین الان میخاستم تاپیک بزنم‌پسرم نزدیک ۳سالشه دوستدارم دومی بیارم 

غذا خوردنش چطوره ؟

قد و وزنش چطوره؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقل هم داده😏

فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچه بیچاره چه گناهی داره همیشه تنهایی بکشه

اصلا بچه هیچی خود ادم وقتی بچه ش ازدواج می کنه خیلی تنها میشه 

مامانم سه تا بچه داره 

همش میگه چه اشتباهی کردم که دیگه بچه نیووردم در صورتی که من دو ماه دوماه میرم خونشون

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
چه قدر خوشید شما واقعا بچه ها دیگه آینده ای تو این گرونی ندادن اگه یکی هم بتونین بزرگ کنین خیلیه

شما چرا وضعیت خودتو بامن مقایسه میکنی لابد دارم ک میخام بیارم لابد میتونم نزارم اینجا بزرگ بشه ک میارم 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
غذا خوردنش چطوره ؟ قد و وزنش چطوره؟

خداروشکر همه چیزش خوبه قدش ۹۴وزنش ۱۴بنظرت خوبه؟

هیچ وقت هم خداروشکر بد غذا نبوده 

من تازه دانصجوی ارشد هم هستم ولی سختیشو به خاطر پسرم تحمل میکنم از خدا هم کمک میخوام

همه چی که نیاز مادی نیس پس نیاز معنوی و روحی بچه چی میشه یه هم صحبت و رفیق نمیخواد

شما چرا وضعیت خودتو بامن مقایسه میکنی لابد دارم ک میخام بیارم لابد میتونم نزارم اینجا بزرگ بشه ک میا ...

عادت دارن تو هر کاری خودشونو روشن فکر و عقل کل نشون بدن😤😤😤😤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خداروشکر همه چیزش خوبه قدش ۹۴وزنش ۱۴بنظرت خوبه؟ هیچ وقت هم خداروشکر بد غذا نبوده 

من وزن برام خیلی مهم نیست 

آره به نظرم قد و وزنش خوبه 

اما پسر من ۹۲ خیلی نگرانشم کلا کوتاه دنیا اومد خانواده پدریشم همه قد کوتاه 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عادت دارن تو هر کاری خودشونو روشن فکر و عقل کل نشون بدن😤😤😤😤

دقیقا نمیدونم چرا همچین کاری میکنن برا ازدواج باید جواب پس بدی برای بچه دار شدن باید جواب پس بدی ب این مردم ولی من عادت دارم برای خودم زندگی کنم😍😊

من وزن برام خیلی مهم نیست  آره به نظرم قد و وزنش خوبه  اما پسر من ۹۲ خیلی نگرانشم کلا کو ...

چندسالشه الان؟پسرمن قد تولدش ۵۲بود 

دقیقا نمیدونم چرا همچین کاری میکنن برا ازدواج باید جواب پس بدی برای بچه دار شدن باید جواب پس بدی ب ا ...

اتفاقا نمونه بارز یکی از کسایی که حرف مردم براش خیلی مهمه تاپیکش هس

نوشته بالاخره میرم عروسیِ جاریم

طفلک اومده اینجا نظر خواهی بهش گفتن اگه میخوای بری لباس عروس بخر و تاج بذار

حالا که خریده و تاپیک زده همه بهش میگن عقده ای😐😐😐😐

به حرفِ این ادما نمیشه هیچ اهمیتی داد

من بچم ناخواسته بود ولی الان خوشحالم که لایقِدوباره مادر شدن بودم

چندسالشه الان؟پسرمن قد تولدش ۵۲بود 

رند ۳ سال و دو روز

پسر من ۴۸ دنیا اومد