2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا نباید حمام  برم ؟؟؟باشه منم میترسم برم بقایا باشه 🤕🤕🤕🤕

آخه من تو سه چهار روز اول پریود حمام نمیرم باعث عفونت میشه 

نه ان شاءالله که نیست 

من ران پاهام و یکم از پهلوهام و گرفتس شمام این طوری شدید؟

چرا نباید حمام  برم ؟؟؟باشه منم میترسم برم بقایا باشه 🤕🤕🤕🤕

به من گفتند پنجاه تا قاشق کنجد پودر کن ،روزی ده تا قاشقش رو با لیوان و نصف کمتر آب بجوشان طوریکه یه لیوان کمترش بمونه بعد یه قاشق عسل بزن بخور ،تا پنج روز ،اگه چیزی باشه دفع میشه ،من ترسیدم انجام بدم 

چون یه روز سیاهدانه خوردم خیلی به مقعدم فشار اومد و خونریزیم زیاد شد

خونریزیم کمتر شد ..با رضایت مرخص شدم ..اشتباه کردم شب ژلوفن  خوردم باعث قطع خونریزی شد ..دیگه ن ...

سلام شما رفتید سونوگرافی من رفتم 

ابعاد رحم نرمال 

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است 

یه دکتر گفت صبر کن احتمالا دفع میشه خودش 

یه دکتر گفت بیا بهت قرص و آمپول بدم 

موندم 

سلام منم بیست و دوم اسفند رفتم سونو گفت تو شش هفته و دو روز متوقف شده رشدش. دکترم گفت دو هفته صبر کن بعد برو سونو. من از پنج هفته لکه بینی داشتم که شیاف پروژسترون آمپوشو استفاده میکردم با این حال به خونریزی افتادم نزدیک یه هفته خونریزی داشتم که هشتم فروردین با دلدرد کمردرد از خواب پا شدم داشتم دوش میگرفتم که احساس کردم یه چیزی از تو دلم کنده شد. و یه کم اخته و چند تا حباب مانند ازم دفع شد. چون تحربه نداشتم فک کردم کلا همونه که دفع شده. چون اندازه هاشون طبق سونو بود. خلاصه کاچی و آناناس و چای زنجبیل خوردم و یه کم رقصیدم شب داشتم تل نگا میکردم دیدم یه چیزی سر خورد اومد ازم بیرون رفتم توالت دیدم بچمه  خلاصه الانم کم کم دفع لخته دارم. دکترم نیومده هنوز نمیدونم چیکار کنم

سلام منم بیست و دوم اسفند رفتم سونو گفت تو شش هفته و دو روز متوقف شده رشدش. دکترم گفت دو هفته صبر کن ...

شما هم مثل من crlتون هفت میلیمتر بود 

بعد سقط چند روز خونریزی دارید 

من فردا میشه ده روز یکی دوروز لک شد اما امروز با خونریزی داشتم 

سونوگرافی بقایا ندادید 

شما هم مثل من crlتون هفت میلیمتر بود  بعد سقط چند روز خونریزی دارید  من فردا میشه ده روز ...

من الان باید ده هفته باشم سونومو مطب دکتر جا گذاشتم بیشتر از هفت میلی بود. من چهار روزه که خونریزی و دفع لخته و دو روزه که دفع خود جنین رو داشتم. هنوز دکترم نیومده مامانم میگه بزار ده ردز بشه بعد برو دکتر و سونو دکترم هفدهم میاد. برم ببینم چی میگه 

شما دلیل سقطتون رو متوجه شدید؟

شما هم مثل من crlتون هفت میلیمتر بود  بعد سقط چند روز خونریزی دارید  من فردا میشه ده روز ...

من لکه بینی داشتم از هشتم اسفند رفتم دکتر شیاف سیکلوژست داد شبی یکی. و سونو یازدهم  اسفند گفت قلب تشکیل نشده پنج هفته و سه روزم بود. بیست و دوم رفتم سونو گفت تو شش هفته و دو روز متوقف شده بعد دکترم گفت تا دو هفته صبر کن. باز شیاف داد با آمپول پرژسترون یکی درمیون. حتی با استفاده از اونا هم لکه بینیم خوب نشد و یکم فروردین به خونریزی افتادم. بازم قطع نکردم شیاف و آمپولو هشتم دل درد گمردرد شدید گرفتم رفتم حموم که اونجوری شد

من الان باید ده هفته باشم سونومو مطب دکتر جا گذاشتم بیشتر از هفت میلی بود. من چهار روزه که خونریزی و ...

دلیلش که نه 

ولی وقتی لک بینی داشتم رفتم سونوگرافی گفتند رشدش متوقف شده و قلب نمی بینیم درصورتی که هفته ی شش صدای قلبش رو شنیده بودم

من لکه بینی داشتم از هشتم اسفند رفتم دکتر شیاف سیکلوژست داد شبی یکی. و سونو یازدهم  اسفند گفت ق ...

منم با شیاف انگار لک بینیم بیشتر میشد شب میزاشتم صبح چیزی بیشتر از لک میدیدم 

که وقتی بیشتر شد و سونوگرافی گفت رشدش متوقف شده دکتر گفت دیگه شیاف نذار 

نمیدونم میگند چون بچه خودش مشکل داره کروموزومی خودش دفع میشه 

هنوز خونریزی دارید ،من فردا میشه ده روز ،اما امشب باز خونریزی داشتم 

من قبل سقط هم خونریزی کمتر از پریود رنگ قهوه ای داشتم