2777
2789
عنوان

بقایا

14908 بازدید | 298 پست

CRlهفت میلیمتر اندازه ی ساک حاملگیه؟

طبق سونوگرافی شش هفته پنج روز مونده بودم 

شما هم سابقه سقط داشتید ؟کامل دفع شده ؟ بعدش بارداری تون سالم بوده 

چکار کردید سقط تون کامل بود ؟

مال من خودبخود دفع شد ..بقایا داشتم دکتر میزو داد ‌بقیه دفع شد ..دوباره باید برم سونو 

برای منم صبر کردم خود به خود دفع شد 

چند وقت بعد سقط رفتید سونوگرافی ؟

وقتی قرص میزو خوردید خونریزی داشتید یا قطع شده بود؟

قرص میزو خانه مصرف کردید ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مال من خودبخود دفع شد ..بقایا داشتم دکتر میزو داد ‌بقیه دفع شد ..دوباره باید برم سونو 

بعد ببخشید جفتتون مونده بود ؟

گیاهی مصرف نکردید ؟

وقتی میزو مصرف کردید دوباره مثل سقط درد و خونریزی پیدا کردید ؟

بعد ببخشید CRL تون چند بود ؟ میدونید یعنی چی؟

من با حساب خودم ۸ هفته بودم ..رفتم سونوگرافی ۶ هفته و ۲ روز بود و crl 5.3 بود .دکتر گفت احتمالا توقف رشد هست ۲۵ اسفند ..قرار بود ۲ هفته بعد برم سونو که ۲ شنبه قبل لکه بینی داشتم و شب خونریزی شدید پیدا کردم ..لخته های بزرگ اندازه قلوه گوسفند و توپ تنیس ..۴ تا ۵ بار و خونریزی شدید ..شب رفتم اورژانس بیمارستان  خصوصی  گفتن بستری شو برای کورتاژ 

من با حساب خودم ۸ هفته بودم ..رفتم سونوگرافی ۶ هفته و ۲ روز بود و crl 5.3 بود .دکتر گفت احتمالا توقف ...

خونریزیم کمتر شد ..با رضایت مرخص شدم ..اشتباه کردم شب ژلوفن  خوردم باعث قطع خونریزی شد ..دیگه نزدیک صبح رفتم بیمارستان  دولتی ..صبح صاعت ۸ بود که سونو شدم گفتن بقایا حدود ۲۰ در ۳۰ دارم .و دکتر برام میزو نوشت که البته هر دارو خانه رفتم پیدا نشد ..دیگه رفتم اورژانس  مامایی بیمارستان  دیگه بستری شدم و میزو دادن به من ۲ ساعت بعد دوبآره دفع لخته در حد توپ تنیس داشتم...تا الان هم لکه بینی دارم کم شده ولی ..الانم متیل ارگونوین و داکسی سیکلین مصرف کردم ..فکر نکنم بقا یا مونده باشه ولی شاید فردا برم سونو 

بعد ببخشید جفتتون مونده بود ؟ گیاهی مصرف نکردید ؟ وقتی میزو مصرف کردید دوباره مثل سقط درد و خونریز ...

میزو خیلی درد داشت ..درد پریودی ۱۰ بار شدید تر ....الانم شربت زعفران و دارچین و عسل و کاچی روزی یک بار میخورم 

خونریزیم کمتر شد ..با رضایت مرخص شدم ..اشتباه کردم شب ژلوفن  خوردم باعث قطع خونریزی شد ..دیگه ن ...

من یه هفته تقریبا خونریزی داشتم که روز آخرش لک های کوچک شده 

و از بیمارستان رفتن هم میترسم 

همش نگرانی اینو دارم میرم سونوگرافی بگه بقایا داری 

من یه هفته تقریبا خونریزی داشتم که روز آخرش لک های کوچک شده  و از بیمارستان رفتن هم میترسم&nbs ...

خوب آگه بقایا بمونه خطرناکه ..شانس عفونت داره .خونریزیت ادامه پیدا میکنه .حتما برو سونوگرافی  ..آگه بقایا بمونه دارو میدن ..قطع میشه 

من یه هفته تقریبا خونریزی داشتم که روز آخرش لک های کوچک شده  و از بیمارستان رفتن هم میترسم&nbs ...

وروز اول خونریزی هم چند تا لخته که حسشون میکردم هنگام دفع اومد و لخته ی آخر که دفع شد خونریزیم کمتر شد