2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست
منم با شیاف انگار لک بینیم بیشتر میشد شب میزاشتم صبح چیزی بیشتر از لک میدیدم  که وقتی بیشتر شد ...

آره من انروز رفتم حموم یه تیکه گوشت مانند ازم دفع شد. من از قبلشم خونریزی شدید داشتم مثل پریود خون قرمز و غلیظ. الانم دارم هر دفعه یه تیکه دفع میشه. ببخش اگه ناراحت نمیشی شما جنینتو دیدی؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قشنگ تشخیص دادید جنین رو ؟ من نتونستم

شاید هنوز دفع نشده؟ شما رفتید سونو؟ اگه آره جوابش چی بود؟

من تعجبم که چرا انقد بزرگ شده بود. اگه رشدش متوقف شده باید نهایت دوسانت میموند نه انقد بزرگ. هنوز نگه داشتمش تو یخچال. دلم نمیاد دور بندازمش. باید ببرم دفنش کنم

شاید هنوز دفع نشده؟ شما رفتید سونو؟ اگه آره جوابش چی بود؟ من تعجبم که چرا انقد بزرگ شده بود. اگه رش ...

ابعاد رحم نرمال و ضخامت اندو متر دومیلیمتر

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است 

یه دکتر گفت صبر کن احتمالا دفع میشه خودش 

یه دکتر گفت بیا بهت قرص و آمپول بدم 

موندم 

من قبل اینکه برم سونوگرافی از دیشب تا عصر اینا حتی لک هم نداشتم ،اما رفتم سونوگرافی از پله رفتم بالا نمی دونم بخاطر چی بود اومدم خونه دیدم باز خونریزی مثل پریود دارم 

آره من انروز رفتم حموم یه تیکه گوشت مانند ازم دفع شد. من از قبلشم خونریزی شدید داشتم مثل پریود خون ق ...

من روز اول که صبح بیدار شدم برای دومین بار رفتم دستشویی دوتا تیکه انگار لخته خون نبود چون حسشون میکردم دفع شد و بعد دوسه ساعت که رفتم دستشویی یه چیره دیگه حس کردم برای من قرمز بود نمی شد تشخیص داد ،ولی انگار یه چیزی نخ مانند بهش وصل بود 

ابعاد رحم نرمال و ضخامت اندو متر دومیلیمتر مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی ...

به نظرم برو دکتر بزار دارو بهت بده. من دکترم نیست وگرنه میرفتم. هر چقدر زودتر دفع بشه برامون بهتره.

من روز اول که صبح بیدار شدم برای دومین بار رفتم دستشویی دوتا تیکه انگار لخته خون نبود چون حسشون میکر ...

جنین من بعد خونریزیم افتاد اصلا خونی و اینا نبود تمیز بود اولش وقتی افتاد سفید بود ولی بعدش دیگه قرمز شد. واسه من افتاد تو نوار بهداشتیم

به نظرم برو دکتر بزار دارو بهت بده. من دکترم نیست وگرنه میرفتم. هر چقدر زودتر دفع بشه برامون بهتره.

یه دکتر رفتم دکتر معمولی بود برام روزی دوتا قرص و آمپول نوشت ولی من تا وقتی اونجا بودم فکر کردم خونریزی و لک هام تموم شده ولی اومدم خونه دیدم هست هنوز 

شما دل درد و کمردرد دارید من امشب یکم دارم  الان خونریزی تون بند اومده ؟

من از صبح دلدرد داشتم شدید نبود ولی چون پریودای من بدون درده یه خورده اذیت شدم انگار میسوخت. رفتم حموم باز احساس کردم یه چیزی کنده شد فوری نشستم یه گوشه که افتاد مثل یه تیکه جیگر سفت و محکم بود و لخته نبود به اندازه انگشت کوچیکه دست  احتمالا جفت بوده

چی میحوری؟ کاچی مقوی نیست ولی خیلی گرمه سعی کن آبکی درست کنی و یه کاسه رو سر بکشی با روغن حیوونی خیلی تاثیر داره. من چای زنجبیل هم خیلی میخورم با زنجبیل زیاد

جنین من بعد خونریزیم افتاد اصلا خونی و اینا نبود تمیز بود اولش وقتی افتاد سفید بود ولی بعدش دیگه قرم ...

اوهوم 

نه برای من تو دستشویی بود و قرمز بود 

ولی تو هفته ی شش هم جنین کوچک نیست ،برای من شش هفته پنج روز رشدش متوقف شده بود هفت میلیمتر بوده طولش 

من فکر کردم جفت هم بوده که دکتر سونوگرافی گفت تو هفته های اول که جفت نیست 

یه دکتر رفتم دکتر معمولی بود برام روزی دوتا قرص و آمپول نوشت ولی من تا وقتی اونجا بودم فکر کردم خونر ...

منم وقتی اول رفتم حموم دو تا کیسه کوچولو که پر آب بود دفع کردم فک کردم هموناست. ولی بعدش که گرمی خوردم و رقصیدم افتاد  شمام امتحان کن تحرک داشته باش البته نه شدید چون رحمت الان حساسه

من از صبح دلدرد داشتم شدید نبود ولی چون پریودای من بدون درده یه خورده اذیت شدم انگار میسوخت. رفتم حم ...

منم کاچی میخوردم 

و ابجوش و زنجبیل و دارچین و ارده و عسل 

میخواستم فردا برم حمام غسل نفاس کنم الان موندم چکار کنم. 

منم قبل سقط درد داشتم ،و یه شب دیگه و الان هم دارم