بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با حساب خودم ۸ هفته بودم ..رفتم سونوگرافی ۶ هفته و ۲ روز بود و crl 5.3 بود .دکتر گفت احتمالا توقف رشد هست ۲۵ اسفند ..قرار بود ۲ هفته بعد برم سونو که ۲ شنبه قبل لکه بینی داشتم و شب خونریزی شدید پیدا کردم ..لخته های بزرگ اندازه قلوه گوسفند و توپ تنیس ..۴ تا ۵ بار و خونریزی شدید ..شب رفتم اورژانس بیمارستان خصوصی گفتن بستری شو برای کورتاژ
من با حساب خودم ۸ هفته بودم ..رفتم سونوگرافی ۶ هفته و ۲ روز بود و crl 5.3 بود .دکتر گفت احتمالا توقف ...
خونریزیم کمتر شد ..با رضایت مرخص شدم ..اشتباه کردم شب ژلوفن خوردم باعث قطع خونریزی شد ..دیگه نزدیک صبح رفتم بیمارستان دولتی ..صبح صاعت ۸ بود که سونو شدم گفتن بقایا حدود ۲۰ در ۳۰ دارم .و دکتر برام میزو نوشت که البته هر دارو خانه رفتم پیدا نشد ..دیگه رفتم اورژانس مامایی بیمارستان دیگه بستری شدم و میزو دادن به من ۲ ساعت بعد دوبآره دفع لخته در حد توپ تنیس داشتم...تا الان هم لکه بینی دارم کم شده ولی ..الانم متیل ارگونوین و داکسی سیکلین مصرف کردم ..فکر نکنم بقا یا مونده باشه ولی شاید فردا برم سونو