از ۳۷هفته به بعد که دیکه استراحت مطلق نیاز نیس باشی که تازه باید فعالیت کنی همونجا بخر
نمیدونم گلم چون من سرکلاژ شدم و خطر زایمان زود رس دارم و اینکه از اول خونریزی داشتم ...دکتر دارو فقط داده گفته برا دستشویی فقط بلند شو ...حالا نمیدونم واقعا چکار کنم دوس دارم همه چی خودم بخرم بچه اولمه😞
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بعد زایمان اصلا نمیرسی تا چن وقت ک بچه رو نمیتونی دربیاری و دایم باید بهش شیر بدی مخصوصا روزای اول پس باید کنار بچه باشی داعم من الان بچم ۲۰روزشه یه حموم طولانی حتی نمیرسم برم چه برسه خرید بعد زایمان تا دو سه ماه فکرشم نکن بتونی بری خرید
عزیزم استراحت مطلق تا اخر بارداری نیس خیالت راحت باشه از ۳۷هفته به بعد دکترت اجازه میده بلند شی ...
وای اگه بزاره که عالی میشه چه میدونم فکر کردم تا روز آخر بگه استراحت کن ....آخه رحم دوشاخ هست گفته ممکنه تو هشت ماه بچه رو بر دارم الان هفته 28 دارم تموم میکنم🙏🙏🙏🙏
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اره بابا بعد زایمان انقد سخته مخصوصا اگه کسی نباشه کنارت ک کمکت کنه مثل مامانت یا مادر شوهرت باز اگه اونا باشن میشه یکم استراحت کنی بعد زایمان دیگه برا خودت نیستی خیلی سخته من پشیمون شدم😕
سیسمونی منو که خانواده ام خریدن آوردن یه نظرم نخواستم خانواده شوهرم هم باز خودشون خریدن البته من مراسم سیسمونی گرفتم اون روز همه شو آوردن من که پسندیدم همه شونو به هرحال کادو بود دیگه همش هرچی بگیرن بگو مامانت بخره هرچی لازمه زیاد سخت نگیر رنگشو بگو اون رنگی برات بگیرن