2777
2789
عنوان

خرید

274 بازدید | 58 پست

خانمها باردار و مادرا لطفا بیاید 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

دوستان کسی بوده سیسمونی بعد زایمان بخره .؟؟؟؟

آخه من استراحت مطلقم نمیتونم برم هرچی فکر میکنم میگم دو روز بعد زایمان میشه خرید کرد ایا؟

فقط دو دست لباس برا بیمارستان بخرم کافیه؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۳۷هفته به بعد که دیکه استراحت مطلق نیاز نیس باشی که تازه باید فعالیت کنی همونجا بخر

نمیدونم گلم چون من سرکلاژ شدم و خطر زایمان زود رس دارم و اینکه از اول خونریزی داشتم ...دکتر دارو فقط داده گفته برا دستشویی فقط بلند شو ...حالا نمیدونم واقعا چکار کنم دوس دارم همه چی خودم بخرم بچه اولمه😞

بعد زایمان اصلا نمیرسی تا چن وقت ک بچه رو نمیتونی دربیاری و دایم باید بهش شیر بدی مخصوصا روزای اول پس باید کنار بچه باشی داعم من الان بچم ۲۰روزشه یه حموم طولانی حتی نمیرسم برم چه برسه خرید بعد زایمان تا دو سه ماه فکرشم نکن بتونی بری خرید 

خب مادرتو بفرست خرید کنه یا عکس برات بفرسته تو انتخاب کنی. بعد زایمان قدم زدن برات سخته.

نمیتونه عزیزم وگرنه میفرستادم 

نمیدونم گلم چون من سرکلاژ شدم و خطر زایمان زود رس دارم و اینکه از اول خونریزی داشتم ...دکتر دارو فقط ...

عزیزم استراحت مطلق تا اخر بارداری نیس خیالت راحت باشه از ۳۷هفته به بعد دکترت اجازه میده بلند شی 

بعد زایمان اصلا نمیرسی تا چن وقت ک بچه رو نمیتونی دربیاری و دایم باید بهش شیر بدی مخصوصا روزای اول پ ...

راست میگی 😢😢😢😢

خوب شوهرم میگه زایمان کردی میام میبرمت خرید چه میدونم موندم چکار کنم 😢

عزیزم استراحت مطلق تا اخر بارداری نیس خیالت راحت باشه از ۳۷هفته به بعد دکترت اجازه میده بلند شی  ...

وای اگه بزاره که عالی میشه چه میدونم فکر کردم تا روز آخر بگه استراحت کن ....آخه رحم دوشاخ هست گفته ممکنه تو هشت ماه بچه رو بر دارم الان هفته 28 دارم تموم میکنم🙏🙏🙏🙏

راست میگی 😢😢😢😢 خوب شوهرم میگه زایمان کردی میام میبرمت خرید چه میدونم موندم چکار کنم 😢

اره بابا بعد زایمان انقد سخته مخصوصا اگه کسی نباشه کنارت ک کمکت کنه مثل  مامانت یا مادر شوهرت باز اگه اونا باشن میشه یکم استراحت کنی بعد زایمان دیگه برا خودت نیستی خیلی سخته من پشیمون شدم😕

سیسمونی منو که خانواده ام خریدن آوردن یه نظرم نخواستم خانواده شوهرم هم باز خودشون خریدن البته من مراسم سیسمونی گرفتم اون روز همه شو آوردن من که پسندیدم همه شونو به هرحال کادو بود دیگه همش هرچی بگیرن    بگو مامانت بخره هرچی لازمه زیاد سخت نگیر  رنگشو بگو اون رنگی برات بگیرن

برای سرکلاژ فکر کنم دکترت هفته ۳۷ بخیه دهانه رحمتو بکشه. تا مشکلی پیش نیاد. فقط بری خرید زود خسته می ...

وای خدا کنه .....من که دو تا مغازه برم کافیه فقط دوست دارم خودم برم نمیدونم چه مرگی گرفته منو اینترنتی دلم نمیره بخرم چون بد خریدم اعصابم می ریزه بهم 

اره بابا بعد زایمان انقد سخته مخصوصا اگه کسی نباشه کنارت ک کمکت کنه مثل  مامانت یا مادر شو ...

از زایمان پشیمون شدی😂😂😂

نه عزیزم خواهرم مادرم هستن 

فقط برای سیسمونی اذیتم 

چون بعد زایمان میرم شهرستان اون جا دور ورم شلوغه