2777
2789
عنوان

خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 58 پست
ان شاالله ب دل خوش خریداتو استفاده کنی  زایمان خوب و راحتی داشته باشی  بازم ممنون شبت بخ ...

ممنون گلم ...همچنین شما 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییییلی خشی

عزیززززم😂😂😂😂

من شیرازی ام ...شوهرم مامان بابام شیرازی...فقط ساکن یزدن چندین سال منم آمدم مهمونی تلپ شدم 😂😂😂😂😂

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیززززم😂😂😂😂 من شیرازی ام ...شوهرم مامان بابام شیرازی...فقط ساکن یزدن چندین سال منم آمدم مهمونی ...

😄😄😄😄😄 اع فکر کردم یزدی هستی 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
😄😄😄😄😄 اع فکر کردم یزدی هستی 

نصفه نیمه 😀

الان نمیدونم با دو تومن بتونی همه رو بخری چون دیدم گرون شدن ...مثلا کیسه آب گرم کوچیک 7000 گرفتم آلا ...

مینی واش 2 کیلویی سیصد و خورده ای خوبه ؟

اگه میخای برو تو کانال بی بی ماما

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
مینی واش 2 کیلویی سیصد و خورده ای خوبه ؟ اگه میخای برو تو کانال بی بی ماما

سایت چیه عزیزم ؟اینستا؟

این  داشت نی نی حورا تموم کرده بود 

دو کیلویی ..قابلیت خشک کن 

مینی واش ار پی لوکس

نمیدونم 

من به نی نی حورا بیشتر اعتماد دارم خود خانمه هم همین طور خیلی تعریف کرد گفت بیاریم کانال میزارم سریع بخر ....فعلا عجله ندارم