2777
2789

به دخترم میگم بروسرجات بخاب پاشومیکوبه ودادمیزنع نه نمیرم همیجامیخوابم بعددادمیزنه برام پتوبیاررررررمیرم می اندازم روش پرت میکنه اونورمیگه نمیخواااااااااام بعدم باباش میگه عزیزم بیاپیشم بخواب نمیدونه داره گندمیزنه به تربیت بچه دخترم ۴سالشه البته این یه نمونه ازحرکاتش هست یاسرشام میگه من اینونمیخوام میگمش باشه برش میدارم میگه بیارش میخوامش خودت بهم شام بده خورشت ومیرم روبرنج میزاردهنش خوشوپرت زمین میکنه دادمیزنع که نمیخوام کی گفته خورشت بریزی باباشم پس چی میخوای عزیزبخدادیگه کلافه شدم نمیکشم کاری کرده ازدخترم بدم بیاد

عه اینجوری نگو اسمش روشه بچه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم و پسرم اینجورین،،،،،،،ولی کم کم داره حرف گوش میده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به خدا ما الان کهمون داشتیم از اینی که شما گفتین بدتر بودن بچه ها

چه توقعی از بچه ی ۴ ساله داری اخه بزار راحت باشه خوب

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

همشون همینجوری هستن،خوب میشه عزیزم،اسمش روشه،بچست

غذا دهنش نذار گرسنه بشه خودش میخوره،به لوسبازیاش هم اهمیت نده تا عادت نکنه،با باباش هم صحبت کن وقتی تو داری کاری با بچه انجام میدی دخالت نکنه چون وضع بدتر میشه

کاش پسر منم حرف میزد و سالم بود و این اذیتا رو میکرد پسر من همسن دختر شماس تا هفت سالگی لج بازیاشون طبیعیه یکم باهاش جدی و در عین حال ملایم برخورد کنید لوس شده فقط همین

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕