2777
2789
عنوان

ازدست این نامادری چ کنم😔🤦‍♀️

1051 بازدید | 45 پست

واقعا خستم 

ب هرچی دس میزنم میگ دست نزن گرونه نخور ور ندار

منم میگم چرا تو نراحت میشی هروقت خودت خریدی ناراحت باش مگه گرونی فقط واسه منه ک گیر دادی ...دیگ نمیدونم چکار کنم همش خونم خونم میکنه 

خونمو کثیف نکن

خونم فلانو بهمان

اخرش الان برگشتم بهش گفتم قبل اینکه تو بیای من بودم پس هی منم منم نکن ...دیگ نمیدونم چ کنم

فقط اون مادری ک تنهام گذاشتو لعن میکنم 

اینو هم میسپرم ب خدا

اگ پدرو مادر مهربونی دارید واقعا نعمته بزرگی ان قدرشونو بدونین من ک هیچ مهر مادری و پدری ندیدم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداپدرومادرتو رحمت کنه روحشون شاد باشه عزیزم ولی الان وضعیت فرق کرده چون خانومِ  اون خونه  نامادریتونه و دیگه مادرتون خانومِ اون خونه نیس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

جوابشو بده..زنیکه ی پرو..من بودم از حرصش بدتر میکردم..هرکاری میگف نکن بیشتر انجام میدادم..عوضی

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

ایشالله خدا ب دلت ارامش بده 

حالا اگه شوهرت خوبه بیخیال بقیه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤