2777
2789
منم دارم جدا میشم و توافق کردیم عوض صدوچهاردع تا سکه مهریم راحت طلاقم بده😞

والا منم اولش گفتم مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد که منم برا مهریه اقدام کردم. الانم بهش گفتم قصد طلاق ندارم فقط مهریه میخوام اینجوری دور برنمیداره خودش پاپیش میزاره برا طلاق من چهارماهه تو این پروسه ام طول میکشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
واااای همینجا تو سایت میگن بعد8سال تونستن طلاق بگیرن

بلاخره آدم باید همه راه هارو بره تا خدا چی میخواد

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه کل مهریه ت چن تاس چه خوب که راضی شده

کلش صدو چهارده تاست،امضا میزنم رو برگه که که نمیخام ،عوض حق طلاق،ولی وقفش میکنم همشو بمونع تو اموالش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

میرفتی پزشکی قانونی با اون نامه و شکایت عدم تمکین نمیتدنست بگیره

ای بابا برگه پزشکی قانونی داشتم ولی دست گذاشت رو قرآن اون قاضی .....برگشت گف من از کجا بدونم شوهرت تورو زده شاید خودت خودتو کبود کردی  یا یکی دیگه غیر شوهرت

والا منم اولش گفتم مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد که منم برا مهریه اقدام کردم. الانم بهش گفتم قص ...

احسنت ب شما.ان شاالله هرچه خیره پیش  بیادوبهترین هانصیبتون

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
برگرد خونه ات  بگو برمیگردم .بعد ک برگشتی بعد یک هفته دوباره بیا خونه مامانت اون دوباره عدم ت ...

حاضر نیستم یک ثانیه هم ببینمش انوقت برگردم خونه ام بره گم شه مرده شور برده من مدرک خیانت دارم وکیلم گفت بزار روز دادگاه شاید باهمون مدارک برات کاری کردم که از لحاظ روحی آسیب میبینم

والا منم اولش گفتم مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد که منم برا مهریه اقدام کردم. الانم بهش گفتم قص ...

کار خوبی میکنی،اصلا نشون نده که سر سوزن از طلاق ندادنش استرس داری اخر خودش به دست و پا میفتع

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

احسنت ب شما.ان شاالله هرچه خیره پیش  بیادوبهترین هانصیبتون

مرسی گلم 😘😘

ای بابا برگه پزشکی قانونی داشتم ولی دست گذاشت رو قرآن اون قاضی .....برگشت گف من از کجا بدونم شوهرت ت ...

😤😤😤واقعاک.شاهدی چیزی نداری بیادشهادت بده ک کتکت میزده

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
کار خوبی میکنی،اصلا نشون نده که سر سوزن از طلاق ندادنش استرس داری اخر خودش به دست و پا میفتع

اره بابا الانم میگه تو دنبال پولی گفتم آره فقط پول میخوام خونه بابام دارم زندگی میکنم طلاق نمیخوام 

ای بابا برگه پزشکی قانونی داشتم ولی دست گذاشت رو قرآن اون قاضی .....برگشت گف من از کجا بدونم شوهرت ت ...

خاک بر سر قاضی یعنی چی؟ وکیل نداشتی میرفتی ی کاری میکردی

اره بابا الانم میگه تو دنبال پولی گفتم آره فقط پول میخوام خونه بابام دارم زندگی میکنم طلاق نمیخوام&n ...

افرین،فقط قوی باش