2777
2789
آخه مشکل اینجاست که اولا قبول نمی کنن. دوما خیلی دید بدی دارن به این قضیه سوما تا اینو می گی می گن پ ...

پس تصمیم میگیرم ازدواج نکنم کلا.حداقل اعصابم ارومه

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
پس تصمیم میگیرم ازدواج نکنم کلا.حداقل اعصابم ارومه

نه عزیزم از خدا خوبشو بخواه . وقتی خوب باشه حق طلاق و هزار حق دیگه هم داشته باشه همرو با عشق و محبت بهت تقدیم می کنه. ان شاء الله خوبش قسمت بشه

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم از خدا خوبشو بخواه . وقتی خوب باشه حق طلاق و هزار حق دیگه هم داشته باشه همرو با عشق ...

مگه خوبم پیدا میشه اخه. امیدوارم شما هم خوشبخت باشی همیشه

مگه خوبم پیدا میشه اخه. امیدوارم شما هم خوشبخت باشی همیشه

قربوست. از خدا بخواه بهش توکل کن ، چنان خوبشو برات قسمت کنه خودت انگشت به دهن بمونی

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
قربوست. از خدا بخواه بهش توکل کن ، چنان خوبشو برات قسمت کنه خودت انگشت به دهن بمونی

ممنون ازت.فعلا تمام چیزی که از خدا میخوام اینه امسال کنکورو قبول شم

نمیده اما زر میزنه بزار اموالش از چنگش دربیاد مث چی میاد بده. طلاق هم نده مهم نیست برام مهم اینکه خو ...

ببخشید مگه نمیگن یه خونه و ماشین و مغاره برای خودشه ک آواره نشه و توقیف نمیشه. اگه بیشتر از یکی داشته باشه ازش میگیرن؟ درسته این؟ شما چی توقیف کردی ک دادگاه پذیرفت؟ تونستی ثابت کنی یا آزادش کرد؟

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
والا منم اولش گفتم مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد که منم برا مهریه اقدام کردم. الانم بهش گفتم قص ...

عزیزم اگه ب دادگاه بگیم قصد طلاق ندارم مهریه میخوام ک بد میشه واسمون قاضی میگه پس این کیسه دوخته بدتر لج میوفته

وقتی قاضی میگه توافق کن طلاق بگیر چی بگیم بهتره؟

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
ببخشید مگه نمیگن یه خونه و ماشین و مغاره برای خودشه ک آواره نشه و توقیف نمیشه. اگه بیشتر از یکی داشت ...

نه ماشین مستثنیات دین نیست. منم اون  هارو توقیف کردم. خونه رو هم انقدر خر بود زده به اسم خانوادش که با این کارش از مستثنیات خارج میشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
عزیزم اگه ب دادگاه بگیم قصد طلاق ندارم مهریه میخوام ک بد میشه واسمون قاضی میگه پس این کیسه دوخته بدت ...

قاضی خودش میدونه من دنبال طلاقم اما شوهر من اصلا پاپیش نمیزاره اون اصلا برا توافق هم راضی نیست

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
نه ماشین مستثنیات دین نیست. منم اون  هارو توقیف کردم. خونه رو هم انقدر خر بود زده به اسم خانواد ...

مرسی از توضیحت.بعد از اجرا گذاشتن مهریه فروخته خونه رو؟ معلومه خیلی هفت خط نیست چون کارش مصداق فرار از دینه

مرسی از توضیحت.بعد از اجرا گذاشتن مهریه فروخته خونه رو؟ معلومه خیلی هفت خط نیست چون کارش مصداق فرار ...

اره فکر کرده زرنگ ولی خریت تمام بود کارش