2777
2789
دختر ده سالش میگف این خانمه همیشه میاد من همیشه میبینمش ولی باباش گف نه به ما ربطی نداره تازه شوهرتم ...

😳😳😳

عزیزم درهرصورت کوتاه نیاحقت وبگیر.مگه الکیه طلاق نده.بعدشم ب قول دوستمون بگومهم نیست طلاق بدی یانه من حقمومیخوام واینکه دیگه باهات زندگی نمیکنم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم یکسال و نیمه خونه بابامم32سالمه

دادگاه که به این اسونی حکم اجازه ازدواج مجدد به کسی نمیده 

اول از کلانتری مامور میفرستن و مامور شما رو میبره میزاره خونه شوهرت بعداگه اونجا شماخودت نخوای بری میگن خودش نخواست بره وگرنه اصلاً این اجازه ساده نیس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
😳😳😳 عزیزم درهرصورت کوتاه نیاحقت وبگیر.مگه الکیه طلاق نده.بعدشم ب قول دوستمون بگومهم نیست طلاق بد ...

چه حقی خواهر هرشش ماه یک سکه که اونم رفته درخواست داده بیشترش کنن میترسم هر8ماه یاهرده ماه کنن

آره عزیزم اشتباه منو نکن صدارو زیاد بهش استناد نمیکنن مچشو با اون هرزه ها اگه بتونی تو خونت بگیری عا ...

استناد نکنن هم مهم نیست اون صدارو بیشتر برادل خودم گرفتم که ازش دل بکنم واقعا برام اینکه طلاق بده یا نه مهم نیست من خیلی عاشق و وابستش بودم همینکه بریدم راضی ام

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
چه حقی خواهر هرشش ماه یک سکه که اونم رفته درخواست داده بیشترش کنن میترسم هر8ماه یاهرده ماه کنن

😔😔ازهیچیربهتره باز.بذاربسوزه.بعدشم آرامشی بالاترازاینکه دیگه وجودنحسشوتحمل نمیکنی وراحت میشی طلاقتوبگیرشایدطول بکشه ولی حتمامیشه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
پس چرا واس من نفرستادن

میتونی حضوراًپیش یه مشاور حقوقی برو همین سایت مشاورحقوقی داره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
استناد نکنن هم مهم نیست اون صدارو بیشتر برادل خودم گرفتم که ازش دل بکنم واقعا برام اینکه طلاق بده یا ...

برات بهترین هارو آرزو میکنم ان شاءالله همه چی بروفق مرادت باشه🌷🌷🌷برامنم دعا کن عزیزم

برات بهترین هارو آرزو میکنم ان شاءالله همه چی بروفق مرادت باشه🌷🌷🌷برامنم دعا کن عزیزم

ممنون عزیرم. منم برات دعا میکنم که انشالله تمام زندگیت پراز روزهای شاد و خندان بشه و آرامش داشته باشی

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
دوست من چهار ساله،رسما شوهرع بهش میگه هرچی سکه دادم برگردون طلاقت میدم ،فکدکن قیمت سکع خیلی بالا رفت ...

آدم اینارو می بینه می ترسه انگار زن با ازدواج سند بردگی و اسیری می ده به مرد. با خودش می گه بهترین کار اینکه زن حق طلاق رو همون اول بگیره ولی تا بخواد بگیره همه می گن اشتباه اول زندگی سنگ طلاق به سینه بزنی! 

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
آدم اینارو می بینه می ترسه انگار زن با ازدواج سند بردگی و اسیری می ده به مرد. با خودش می گه بهترین ک ...

وای اره منم ترسیدم اینارو دیدم.به خودم قول دادم موقع ازدواج اگه حق طلاق نتونم بگیرم کلا ازدواج نکنم

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
وای اره منم ترسیدم اینارو دیدم.به خودم قول دادم موقع ازدواج اگه حق طلاق نتونم بگیرم کلا ازدواج نکنم

آخه مشکل اینجاست که اولا قبول نمی کنن. دوما خیلی دید بدی دارن به این قضیه سوما تا اینو می گی می گن پس مهریه نداشته باشی. چون حق طلاق مرد رو می گیری حق مهریه زن رو باید بدی. به نظر منطقی می یاد ولی بازم قبول نمی کنن. چون نگاه خوبی به این دخترا ندارن. تازه یکی از دوستان با یک سکه حق طلاق گرفته ولی تا با شوهرش دعواش می شه شوهرش می گه خوب برو تو که دیگه حق طلاقم داری! غرورش می شکنه کنارش می مونه. خلاصه که داستان یکی دوتا نیست

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟