2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شروط ضمن عقد میشه جلوی خیلی از این موارد رو گرفت .

شروط ضمن عقدکدومارومیگین؟همون چیزایی ک توعقدنامه ذکرشده اونارومگه همه امضانمیزنن؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
😤😤😤واقعاک.شاهدی چیزی نداری بیادشهادت بده ک کتکت میزده

من ساعت11شب به کی میگفتم بیا شاهد کتک زدنم باش یا به شوهرم میگف صبر کن دوربینو آماده کنم بهد کتکم بزن(اینارو به همون قاضی گفتم که ازم شاهد و فیلم میخاس)

من ساعت11شب به کی میگفتم بیا شاهد کتک زدنم باش یا به شوهرم میگف صبر کن دوربینو آماده کنم بهد کتکم بز ...

ب کسی نمیگفتی ک دادوفریادمیکشیدی ک چهارتاهمسایه هابشنون یاباهمون وضعیه ک کتکت زده بودمیومدی بیرون مردم ببیننت بیان شهادت بدن

والا منم اولش گفتم مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد که منم برا مهریه اقدام کردم. الانم بهش گفتم قص ...

برای شمارو سکه رو چطوری قسط بندی کردن؟اگه سرلج بیفته و بره اونم درخواست ازدواج بده چی؟درخواست تمکین؟

من ساعت11شب به کی میگفتم بیا شاهد کتک زدنم باش یا به شوهرم میگف صبر کن دوربینو آماده کنم بهد کتکم بز ...

اون قاضیه عقل درست حسابی داشت اصلا؟مگه خونتون دوربین مداربسته داشته ک فیلم بگیره ازتون بدی بهش😒

ب کسی نمیگفتی ک دادوفریادمیکشیدی ک چهارتاهمسایه هابشنون یاباهمون وضعیه ک کتکت زده بودمیومدی بیرون مر ...

پایین همسایه بود بردم نشون دادم جیغ زدم میدونستن شوهرم زن میاره خونه گفتن به ماربطی نداره سخت نگیر برو بشین زندگی کن

برای شمارو سکه رو چطوری قسط بندی کردن؟اگه سرلج بیفته و بره اونم درخواست ازدواج بده چی؟درخواست تمکین؟

درخواست تمکین که داده‌ بره بگیره. هنوز قسط بندی نشده ۴ ماه تو این کارم .طلاق نده منم مدارک خیانت رو میبرم دادگاه . پای دخترارو میکشم وسط پدرشو درمیارم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
نه  حق تحصیل حق اشتغال حق طلاق حق مسکن  خروج از کشور  و.......

ایناروبایدتوهمون عقدنامه ذکرکنیم یااینکه بایدجای دیگه ای ثبت بشه؟