شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من یه دلقک بی نمکم متاسفانه و خیلی دوست دارم دقیقا عین چیزی که مد نظرته بشم اما خب..
چه جالب این منم حتی یکبار راجع بهش تاپیک زدم که توی هر خانواده ای همیشه به آدم هست که دوست داره همه رو بخندونه ولی خیلی بی ممکن اون بی نمک فامیل ما منم
منم این مشکل رو دارم. متوجه شدم تو جمعایی که اعتماد به نفسم کمتره این اتفاق میفته. باید سعی کنی ادمهای جدید رو هم مثل دوستات ببینی و نگران قضاوتشون نباشی. من جاهایی که نکران قضاوتم، مثل خانواده شوهرم، خیلی سخت تر حرف میژنم و همه چیو مزه مزه میکنم بعد میگم
و البته حرفا و شوخیایی که با رفیقات داری فقط به درد همون جمع رفیقا میخوره وتو جمعای دیگه جالب به نظر نمیان
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
آخه من و دوستام موضوعات مشترک خنده دار داریم که جوکامون از اونا میاد به خاطر همین تو جمعی جدید بامزه ...
عیب نداره حالا نیاز نیست ادم تو همه جمعا شوخی کنه، شاید اگه یکم ارتباطت با اون جمه جدید بیشتر بشه خود به خود شوخیت بیاد، اخه تو ارتباطای جدید اصن درستم نیست یهو ادم شوخی کنه