2789
عنوان

طلاق

311 بازدید | 47 پست

سلام دوستان چند وقته متوجه شدم شوهرم مواد مصرف میکنه هرویین هر روز جنگ و دعوا سر کارم نمیره .و هر دفه چند روز میفته خونه ترک کنه ولی نمیتونه الانم نزدیک سه ماهه هر روز دعوا .زندگیم داغونه .تا حالا میخاستم خانواده پدرم متوجه نشن ولی فایده نداره میخام بهشون بگم و بعد برم خونه بابام و طلاق .اونایی که تجربش دارن سوالم اینه طلاق خیلی سخته یا عادی میشه بعد چند وقت ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادم تا جای کسی نباشه نمیتونه تصمیم بگیره یا قضاوت کنه ولی به نظرم زندگیتو با چنگ و دندون‌نگه دار خودت میگی میخاد ترک کنه پس میخاد جبران کنه کمکش کن الان جامعمون یه جوریه طلاق بگیری همه به یه چشم دیگه به ادم نگا‌میکنن که فلانی مطعلقستا زیاد باهاش گرم‌نیگیرین متاسفانه فرهنگمون اینه 

سلام اگر پشتوانه مالی و کاری داری و کوچولو ندارید بهتره با خانوادتون مطرح کنید .ولی شریاط بعدش خیلی براتون سخت ممکنه بشه بستگی به شهری که زندگی میکنید داره .در شهرستانهای کوچک وقتی خانمی از همسرش جدا میشه تقریبا تمام خانواده رصدش میکنند و ممکنه اذیت بشه 

ادم تا جای کسی نباشه نمیتونه تصمیم بگیره یا قضاوت کنه ولی به نظرم زندگیتو با چنگ و دندون‌نگه دار خود ...

نه تازگیا اینقدر طلاق زیاد شده دیگه اینجور نیست 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
تا شوهرتون خوبه  پولاش خوبه  ک باهاش زندگی میکنید  وقتیم اینجوری میشه رهاش میکنید! ...

پولش کجا بود عزیزم . الان ی سال تحمل کردم گفتم درست میشه درست میشه فایده نداره 

خاک تو سرم بله

دور از جون گلم اول به پدرو مادرش بگو !ببین کاری انجام میدن؟ندادن به پدر خودت بگو مادرت نه!بعدم ببین میفرستنش کمپ اگر رفتو دوباره برگشت رفت سراغه مواد بدون درست بشو نیستو بگو طلاق ببین واکنش شوهرت چیه اونوقت!انقدر زود ازش جدا نشو تلاشتو بکن اگر زندگیتو دوست داری

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
سلام اگر پشتوانه مالی و کاری داری و کوچولو ندارید بهتره با خانوادتون مطرح کنید .ولی شریاط بعدش خیلی ...

از این لحاظ اره ولی شوهری که به هیچ وجه نمیتونه ترکش کنه چکار کنم