2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 47 پست
وای عزیزززم بهیچ عنوان نباید بچشو بندازه!!!!ینکار قتلههه چجور دلت میاد یه نطفه ای که خدا بوجودش آورد ...

ببین وقتی قرارباشه دنیا بیاد پدرمعتادی داشته باشه تومیدونی بخاطر مواد. ی پدری بچشو سر بریده یااینکه دوس داری بچه انگ مطلقه بخوره روش درک نمیکنی عزیزم

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از اول معتاد بوده ولی من نمیدونستم ی مدت مواد ی مدت قرص متادون و شربت و....

وااای عزیززززم !پس اگر ۸هفته ای با یه پزشک حرف بزن ببین چی میگه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
 ببین وقتی قرارباشه دنیا بیاد پدرمعتادی داشته باشه تومیدونی بخاطر مواد. ی پدری بچشو سر بریده یا ...

چرا گلم منم درک میکنم خودمم خیلی نگرانه اون بچه ای که قراره دنیا بیاد شدم از یه طرف درست میگید!از یه طرفم گناه!نمیدونم چون ۸هفتس باز راحت تره اگر بره بالا سخت تر میشه !

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
عزیزم پس به پدر خودت بگو!بگو نمیخوای زندگیت خراب بشه بعدم بنظرم از پدرتون کمک بگیرید و از اونجا بلند ...

پدر مادرم فقط میگن طلاق .منم برا همین نگفتم .اخه بعد که برم خونه پدرم معتاد بی حیاست میاد سرو صدا میکنه و ابرو ریزی .تازه همش به خودمم تهمت میزنه که پای کس دیگه در میونه و..... 

چرا گلم منم درک میکنم خودمم خیلی نگرانه اون بچه ای که قراره دنیا بیاد شدم از یه طرف درست میگید!از یه ...

منم همیند میگم. درسته اون مادر میشه ولی بچه هم مادر میخاد هم پدر هم محیطی ک. ارامش توش باشه

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
پدر مادرم فقط میگن طلاق .منم برا همین نگفتم .اخه بعد که برم خونه پدرم معتاد بی حیاست میاد سرو صدا می ...

نه نرو اونجا که بمونی!فقطم با پدرت حرف بزنو بگو طلاق نمیخوام الان!بگو میتونی کمکش کنی؟فقط به پدرت بگو مادرت نهههه

نه نرو اونجا که بمونی!فقطم با پدرت حرف بزنو بگو طلاق نمیخوام الان!بگو میتونی کمکش کنی؟فقط به پدرت بگ ...

نمیشه تا حالام به همین خاطر نگفتم که میدونم فقط طلاق .بعدم اگه میدونستن سبک تر میشدم خیلی سختمه به حدی که از خدا عاجزانه تقاضای مرگ میکنم کاش خدا منو بکشه 

منم همیند میگم. درسته اون مادر میشه ولی بچه هم مادر میخاد هم پدر هم محیطی ک. ارامش توش باشه

آره عزیزم درست میگید ولی من بازم نمیتونم بهش بگم سقطش کن میترسم از اینکه منم شریکش بشم توی اون دنیا!باید خودش تصمیم بگیره

تا زیر  سه ماه که بچه روح نداره مجوز سقط رو میدند واما هم بهتره تلاشت رو بکنی ولی سرسختانه سر حرفت واسه ترک هم بمونی انجام حجت کن و اگر زندگگگیشو  خوایت با شرط دادن حق طلاق برگرد و بذار دست و پاشو بعد ترک  جمع کنه

نمیشه تا حالام به همین خاطر نگفتم که میدونم فقط طلاق .بعدم اگه میدونستن سبک تر میشدم خیلی سختمه به ح ...

عزیزم اینجور نگو واقعا سخته درکت میکنم الان همین کاری که دوستمون گفتن رو انجام بده !برو تو جلسات ترک اعتیاد ببین چه برخوردایی باید باهاش داشته باشی!

اینجورم که از حرفاتون متوجه شدم نمیخواین طلاق بگیرین!پس نذارید پدرو مادرتون متوجه بشن!که سخت تر میشه کارتون!