2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 47 پست

من خودمو درشرایط تو اینکارو میکردم من بابام معتاده خیلی سخته بای معتادسر کردن اول دوطرف خانواده ها رو درجریان بذار ببین واقعاشوهرت میخاد ترک کنه ببرش به. مراکز ترک اعتیادی دوره21 روزه اس هزینش500تومنه. اگه تونس ترک کنه ک هیچ نتونست بچتوسقط کن چون اونم میسوزه بای پسرمعتاد ... طاقتوبگیر راهتو جدا کن هنوز طلاق خیلی بهتره تای پدر معتاد. یاهمسرمعتاد 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دور از جون گلم اول به پدرو مادرش بگو !ببین کاری انجام میدن؟ندادن به پدر خودت بگو مادرت نه!بعدم ببین ...

طبقه بالای مادر شوهرمیم عین خیالشون نیست همه پسراش اینجورن .منم تا حالا برا این به پدر مادرم نگفتم که فوری میگن طلاق و ....

از این لحاظ اره ولی شوهری که به هیچ وجه نمیتونه ترکش کنه چکار کنم 

خب منم میدونم ترک نمیکنه . حتی اگر هر سال ترک کنه باز نمیشه .ولی بهتره با خانواده در میان بگذاری بهتره تا تنهایی تحمل کنی دوست عزیز

پولش کجا بود عزیزم . الان ی سال تحمل کردم گفتم درست میشه درست میشه فایده نداره 

روشتون بد بوده 

رو بیمار داد نمیزنن 

شما با همسرتون ازدواج کردین 

این ینی اون اولش باهاش مشکل نداشتین

این آدم همون آدمه

پس بمونیدو دُرستش کنید

شما حواستون ب شوهرتون نبوده 

اگه هم از اول معتاد بودن 

ک دیگه مقصر خودتون بودین

من خودمو درشرایط تو اینکارو میکردم من بابام معتاده خیلی سخته بای معتادسر کردن اول دوطرف خانواده ها ر ...

قصد دارمم سقطش کنم .میخاد ترک کنه ولی برا دک سه روز بیشتر نمیتونه کمپ هم نمیره البته هرینشم نداریم 

من خودمو درشرایط تو اینکارو میکردم من بابام معتاده خیلی سخته بای معتادسر کردن اول دوطرف خانواده ها ر ...

وای عزیزززم بهیچ عنوان نباید بچشو بندازه!!!!ینکار قتلههه چجور دلت میاد یه نطفه ای که خدا بوجودش آورده و داره تو شکم مادرش زندگی میکنه رو بکشی؟؟؟؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
قصد دارمم سقطش کنم .میخاد ترک کنه ولی برا دک سه روز بیشتر نمیتونه کمپ هم نمیره البته هرینشم نداریم&n ...

عزیزم الان چند هفته ای؟؟؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
روشتون بد بوده  رو بیمار داد نمیزنن  شما با همسرتون ازدواج کردین  این ینی اون اولش ...

از اول معتاد بوده ولی من نمیدونستم ی مدت مواد ی مدت قرص متادون و شربت و....

قصد دارمم سقطش کنم .میخاد ترک کنه ولی برا دک سه روز بیشتر نمیتونه کمپ هم نمیره البته هرینشم نداریم&n ...

بکن تا بزرگتر نشده هرچند طفلک گناه داره ولی فردابا ی بچه خیلی عذاب میکشی هم خودت هم بچه

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

عزیزم یا زبون باهاش مدارا کن اعتیاد واقعا یک بیماریه. حتما اول خودت برو کنگره 60تا بدونی چیکار کنی. بعد بهتر نشد تصمیم بگیر. ترک اعتیاد به همون آسانی نیست مه اینها رو زجر کش میکنند و بعد و شوت میکنند اینها باید رفتارشان عوض بشه امید داشته باشند با طلاق اینها هم دلیلی ندارند اعتیاد متاسفانه واکنشها رو چند برابر مسکنه مثل خشم و ناراحتی و یا حتی خوشحالی

شدت هر رفتار و حالتی نشان گرفته از مواده بهتره حتما ببریشون کنگره 60 چون به راحتی ترک شون میدند یکدفعه مثل جلسات NA نگی ترک کنه که یکدفعه مواد نرسه و قطع کمه حتما سکته میکنه عواقبش گریبانگیر میشه.  حتما ببرش کنگره. از اینترنت آدرسها هست بگیر منم خیلی تحقیق کردم بهتره کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر از حسین  دژاکام رو هم رایگان دانلود کنی بخونی عالیه. 

طبقه بالای مادر شوهرمیم عین خیالشون نیست همه پسراش اینجورن .منم تا حالا برا این به پدر مادرم نگفتم ک ...

عزیزم پس به پدر خودت بگو!بگو نمیخوای زندگیت خراب بشه بعدم بنظرم از پدرتون کمک بگیرید و از اونجا بلند شید چون اگر برای مادر پدرش مهم نیست که پسراشون معتادن پیششون نباشید بهتره که شوهرتون زیاد باهاشون رفتو آمد نداشته باشه!ولی سقط نکنید!گناهه!