2777
2789
عنوان

کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 152 پست
جولیا جون ازشما بعیده عزیزم. من کی چنین حرفی زدم؟ من گفتم مواردصوتی اقای دکتر را گوش میدم ولی برام ...

چرا انقدر دنبال این هستیکه به من بخوای تلفین کنی که یا ناراحتم یا اونطور که تو مایل هستی نیستم؟ جدا خیلی برام عجیبه که خودت با میل خودت اومدی دنبالم و لابلای تا‌یکا دنبال چیزی بودی گویا اما اون هم نتیجه ای نداده. ببین عزیزم ، من اصلا تورو نمیشناسم که خودم رو بخاطر حرفی ازت ناراحت کنم و یا شاد. اگر رفیقم بودی فرق داشت. الان که حتی نمیدونم پشت اون سیستم یه مرده یا یه زن .... اصلا نوک سوزن واسم اهمیتی نداره که تو چه فکری راجبم کنی یا نکنی. میتونی راحت راحت باشی که من ابدا بشما فکر نمیکنم. اما وقتی هر بار ان لاین میشم با ایرانیهای عزیز گپی بزنم تورو میبینم اینجا و اونجا و انقدر مشتاق هستیکه ادم حس عجیبی میکنه. علت جواب دادن من هم همینه که برای نوشته هات احترام قایلم فقط بعنوان یک انسان . وگرنه من ازت هیچی نمیدونم که ذره ای بخوام خودمو بالانسمو بهم بریزم برات قربونت

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷