2777
2789
عنوان

کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 152 پست
خب امکان داره  پلیس اون رو ممنوع الورود کنه و اثن هیچ اسیبی بهش نرسه و همون ایران بدون دستگیری ...

خب در اون صورت میشه داخل ایران هم ازش شکایت کرد. یک شکایت به پلیس اینجا و یک شکایت داخل ایران. شاید اگه دوستتون به ایران رفت و آمد دارن بتونن اینکار را ایران انجام بدن، یا پدر بچه یا شاید از طریق وکالتی چیزی بشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب در اون صورت میشه داخل ایران هم ازش شکایت کرد. یک شکایت به پلیس اینجا و یک شکایت داخل ایران. شاید ...

پی گیری خواهیم کرد 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
اومد سوئد زندانش کنید من نگران بقیه بچه هام. اون دختر هم روانشناس ببینه احتمالا شوک بزرگی براش بوده ...

ما هم نگرانیم به شدت

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

خدا لعنتش کنه ب ناموس خودش رحم نکرده

من یکیو میشناسم دایی کثافتش حاملش کرده بود

توروخدا حواستون ب دخترا و حتی پسراتون باشه

زمونه کثیفی شده

این خانوم هم حتما باید از یه وکیل مشورت بگیره و اون پیرسگ هم مجازات بشه

یا دلیل المتحیرین   
مامانش همین جاس  نابود شده نابود

شما که خارج از کشور هستید مطمئنا قوانین سرسخت تری برای مبارزه با این دسته مسائل وضع شده. بهتره اول به شکل داد وبیداد تو خونه جلو نوه ها و بچه ها و مادرتون رسواش کنید که بقیه نوه ها هم بدونن با کی طرفن. بعدش اقدام قانونی... حتما رسواش کنید. این دسته کارها اصلا نباید شامل حیا و گذشت بشن.

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
چی بگم به نامرد؟؟؟؟؟؟

عزيزم بيمار پدوفيلي اگر هم شروع كني باهاش با منطق صحبت كني شروع ميكنه به انكار كردن و حاشا كردن، به نظرم اگر هم ميخواي باهاش حرف بزني تهديدش كن  بگوغلط زيادي كردي بهدخترم دست زدي از اين ببعد دست به دخترم بزني بيچارت ميكنم حيثيتتو همه جا ميبرم به همه ميگم بچه بازي، طرف بچه ي من پيدات بشه بي آبرو تر از ايني كه هستي مي كنمت

عزيزم بيمار پدوفيلي اگر هم شروع كني باهاش با منطق صحبت كني شروع ميكنه به انكار كردن و حاشا كردن، به ...

مچکرم

گریههههه و نابودی و شیون  انگار عزیزی رو از دست داده باشی  این صد برابر بدتره ای کاش مر ...

اون بچه بايد بفهمه مورد حمايت قرار گرفته و اين دست درازي بي جواب نمونده، حتما از راه قانوني هم وارد بشيد و بچه هم در جريان قرار بگيره كه كاملا داره ازش حمايت ميشه، شايد اين خشم فروخورده يه كم آروم بشه. اگر سكوت كنيد و قطع رابطه كنيد فقط بچتون فكر ميكنه كه در برابر اين ظلم شما سكوت كرديد و كاري نكرديد و غيرت به خرج نداديد

اون بچه بايد بفهمه مورد حمايت قرار گرفته و اين دست درازي بي جواب نمونده، حتما از راه قانوني هم ...

فردا تحویل پلیس میدیمش ۱۰۰٪