2777
2789
عنوان

کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 152 پست
باید بکشیش با صحنه سازی. جدی گفتم

متاسفانه دم دستمان نیس اون ایرانه و ما اروپا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مادرا تو رو به خدا یکم مطالعه کنید آگاااه باشید دختر بچه ها رو میگن حتی پیش پدر و برادرتون هم نذارید ...

برای اطلاعتون میگم

زمانیکه این اتفاقات افتاده بچه ها تنها نبودن

منزل پر بوده از ادم

و حتی سر یک نوش در کنار زن خودش بهش تج ا وز کرده 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ارام جان پدر بزرگ ایرانه  دوستم و دخترش سوعده ایا کمک میکنه بازم به پلیس سوعد بگیم؟ ممنوع الو ...

پدر بزرگ رفت و آمد داره به سوئد؟ اقامت سوئد را داره؟ اگه جواب بله است، بله گزارش کنند حتما. چون اگه بیاد سوئد دستگیرش می کنند. شاید اگه سوئد هم نیاد از طریق پلیس اینترپل بتونند دستگیرش کنند. چون این قضیه پدوفیلی خیلی تو اروپا  قضیه حساسیه و پیگیرش هستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پدر بزرگ رفت و آمد داره به سوئد؟ اقامت سوئد را داره؟ اگه جواب بله است، بله گزارش کنند حتما. چون اگه ...

اقامت نداره خیر

ولیکن رفت و امد داره 

بارها امده اینجا و رفته 

اقامت نداره خیر ولیکن رفت و امد داره  بارها امده اینجا و رفته

پس بهتره به خودش چیزی نگن و حتما به پلیس گزارش بدن. وقتیکه اومد اینجا برای مسافرت دستگیرش کنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کم کم میگی ها داشتم نقشه میکشیدم براش

میتونیم پول بدیم اونجا این نامرد را بزنن 

ولیکن دردی دوا نمیکنه

چون پیره میمیره 

ب یه نفر تو ایران پول بدین با ماشین زیر بگیره این حرومزادرو،یا غذای مسموم بش بدن

خون کثیفش به دست ما نباید بمونه

پس بهتره به خودش چیزی نگن و حتما به پلیس گزارش بدن. وقتیکه اومد اینجا برای مسافرت دستگیرش کنند.

خب امکان داره  پلیس اون رو ممنوع الورود کنه و اثن هیچ اسیبی بهش نرسه و همون ایران بدون دستگیری بچرخه و فوقش خب اروپا نمیتونه بیاد

ما میخاهبم پوستش کنده شه و بفهمه دردمون رو و او هم عذاب بکشه 

نه تنها نتونه بیاد اینجا بلکه در ایرانم اسایش نداشته باشه

خب امکان داره  پلیس اون رو ممنوع الورود کنه و اثن هیچ اسیبی بهش نرسه و همون ایران بدون دستگیری ...

پول بدین ی نفر بهش تجاوز کنه و آلتش رو قطع کنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه