2777
2789
عنوان

کمکککککککک

3941 بازدید | 152 پست

بچه ها این ماجرا در مورد دوستم هست که الان اینجاست خواهشااااا کمکش کنید داره سکته میکنه و این متن رو خودش از زبان خودش تایپ کرده:

دیروز متوجه شدم که پدر نامردم به دختر نوجوانم ت ج ا و ز  کرده!!!!!!! منتها کامل نه و در حد لمس به ارگان تناسلی با توسل به زور !!!!! دخترم ماجرا رو به معلم مدرسش گفته و من هم از معلمش فهمیدم. اول باور نکردم اما وقتی با خواهرام حرف زدم متوجه شدم پدرم به دو نوه دیگش هم همین عمل قبیح رو سالها پیش انجام داده. و من بی خبر بودم . و خواهرامم از ترس ابرو چیزی نگفتن. اما من مثل اونها نیستم و میخوام پدرم را نابودش کنم و باید تقاص این اعمال ناپسندش رو بده. از شما عزیزان تمنا دارم اگر راهی به نظرتون میاد به من بگین. چطوری به پدرم بگم که همه چیزو میدونم؟ چه اقدام قانونی انجام بدم؟ 

شما اگر بجای من بودید چکار میکردید؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدااااایااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭چرا اخه بابابزرگشون....با خودش صحبت کن اول

چی بگم به نامرد؟؟؟؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یا خدا😿

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

واییییی  خاک عالم 

ادم ب هیچکس نمیتونه اعتماد کنه دیگه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
تو خانواده ابروشو ببر همون جوری که اون عزت نفس اون طفل معصومارو گرفت روحشونو نابود کرد

به خانواده اطلاع دادیم

همه با خبرن

واییییی  خاک عالم  ادم ب هیچکس نمیتونه اعتماد کنه دیگه

دقیقا 

بیچاره دوستم داره میمیرهههه

از یه‌وکیل مشورت بگیر 
بهترین راه‌ رو بهت میده
اما من جای شما باشم چون پدرمه کلا قطع رابطه میکنم و اقدام قانونی نمیکمم 
فردا شوهرت اینو دستاویز  میکنه و نقطه ضعفت میکنه
زنده باد هنر 😍

به پدرش مستقیم بگه و تهدیدش کنه اگر تکرار کنه آبروشومیبره.ولی نذار شوهرت بفهمه چون سرزنش میکنه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️