2777
2789

دو روزه فقط اشک میریزم 

شوهرم نزدیک دو سال بدنش جوش میزده توجه نمی‌کرده.. 

نزدیک 6ماه غده پشت سر و زیر گلو درآورده 

عفونت کرده و متورم شده دکتر نرفت ک نرفت 

امشب ب هزار زحمت دکتر گیر آوردیم گفت باید بره متخصص بیماری های عفونی 

برای فردا وقت گرفتیم... 

بچها من دارم میمیرم نکنه سرطان باشه؟؟ 

نکنه خطرناک باشه؟ 

بچها من دارم نابود میشم کارم شده فقط اشک ریختن 

تورو ب امام رضا دعا کنین 

فردا میرم حرم برای همتون دعا میکنم 

عزیزم بد به دلت راه نده از همون امام رضا علیه السلام بخواه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله که چیزی نیست عزیزم

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

ان شاءالله ک چیزی نیس گلم

صلوات فرستادم🌹

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

نه بابا چیزی نیست.

خوب میشه.

هر چی بگی همون میشه.پس بگو خوب میشه که خوب بشه.

اصلا از این فکرای الکی نکن بابا.

همه جوش میزنن.

تورم غدد لنفاوی هم از عفونت ممکنه.اصلا نگران نباش.بابا این چیزا علایم دیگه ای داره

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
بیماری عفونی که شامل سرطان نمیشه خانم . الان پزشکای کشیک توی بیمارستان‌های دولتی مشغول به کار هستن، ...

خدا از دهنت بشنوه.. اینقدر تو این اینترنت و سایتا یک چیزا می‌نويسن آدم میخونه دیونه میشه