2777
2789
عنوان

وقتی یه زن قهر میکنه و میگه میرم...

763 بازدید | 24 پست

وقتی یه زن قهر میکنه و میگه میرم به این معنیه که پاشی دستاشو محکم بگیری و بگی من دوسِت دارم. کنارم بمون.

نه اینکه شونه هاتو بالا بندازی و بگی : هر جور که راحتی...

پ.ن : از متنش خوشم اومد گفتم بذارم براتون...😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد من صدق نمیکنه 

زیادم اصرار میکنه احساس میکنم چقد بی‌غرورو کنه و بی شخصیته ،

یا حرف نمیزنم یا میزنم پاش هستم معمولا 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
ما ک میگیم والا میگن بسلامت از خداشونه

نباید بگی میرم دیگه . مگه این که مسئله خیلی خیلی حاد باشه .

معمولا مشکلات با حرف زدن حل میشه ،فقط باید یکم از هیجاناتمون کم بشه ،ی چند ساعتی بگذره ،مغزمون به کار میوفته😉

هیچ وقت نباید موقع بحث با شوهرامون تو لحظه تصمیم بگیریم .

نباید بگی میرم دیگه . مگه این که مسئله خیلی خیلی حاد باشه . معمولا مشکلات با حرف زدن حل میشه ،فقط ب ...

من شوهرم بهم خیانت کرد ولی نرفتم بیرون یعنی اینقدر پوست کلفتم

خدایا خودت مواظب زندگیم باش همه چیزو به تو سپردم 
2790
2778
2791
2779
2792