mal_mal مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 991 عنوان وقتی یه زن قهر میکنه و میگه میرم... 763 بازدید | 24 پست وقتی یه زن قهر میکنه و میگه میرم به این معنیه که پاشی دستاشو محکم بگیری و بگی من دوسِت دارم. کنارم بمون.نه اینکه شونه هاتو بالا بندازی و بگی : هر جور که راحتی...پ.ن : از متنش خوشم اومد گفتم بذارم براتون...😊 1398/01/06 | 15:19 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکتوسک عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 2267 البته در مورد زنهای جهان سوم درستهنه زنانی که برابر با مردان هستند
آرشیدانازنین عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3706 عالی بود من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
zahrra_s عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 4528 وقتی میگم میرم شوهرم میگ اون فقد جنازته ک از این خونه میرهبجای این ک خوشم بیاد بیشتر سگ میشم من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
آسمانبارونیظهر عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 912 من از این مسخره بازیها خوشم نمیاد مگه ازدواج بچه بازیه که برای یه بغل حرف از رفتن پیش بکشیم!!!!
anita34 عضویت: 1393/05/11 تعداد پست: 4014 وقتی میگم میرم شوهرم میگ اون فقد جنازته ک از این خونه میره بجای این ک خوشم بیاد بیشتر سگ میشم شوهرت خیلی باحال و شجاعه که تو دعوا همچین حرفی می زنه😂
پَــروا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 339 در مورد من صدق نمیکنه زیادم اصرار میکنه احساس میکنم چقد بیغرورو کنه و بی شخصیته ،یا حرف نمیزنم یا میزنم پاش هستم معمولا 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
sign_arasbaran عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 7895 وقتی میگم میرم شوهرم میگ اون فقد جنازته ک از این خونه میره بجای این ک خوشم بیاد بیشتر سگ میشم عشقش فقط تو این جملات جا میشه 😆
22568 عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 5181 وقتی میگم میرم شوهرم میگ اون فقد جنازته ک از این خونه میره بجای این ک خوشم بیاد بیشتر سگ میشم قدرنشناسی
zahrra_s عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 4528 عشقش فقط تو این جملات جا میشه 😆 😂😂😂😂 من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
sign_arasbaran عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 7895 من از این مسخره بازیها خوشم نمیاد مگه ازدواج بچه بازیه که برای یه بغل حرف از رفتن پیش بکشیم!!!! درسته . من که میگم، من محکم تو خونه ام نشستم . ناراحتی تو برو😆.
دوستداشتن عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 59 ما ک میگیم والا میگن بسلامت از خداشونه خدایا خودت مواظب زندگیم باش همه چیزو به تو سپردم
sign_arasbaran عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 7895 ما ک میگیم والا میگن بسلامت از خداشونه نباید بگی میرم دیگه . مگه این که مسئله خیلی خیلی حاد باشه .معمولا مشکلات با حرف زدن حل میشه ،فقط باید یکم از هیجاناتمون کم بشه ،ی چند ساعتی بگذره ،مغزمون به کار میوفته😉هیچ وقت نباید موقع بحث با شوهرامون تو لحظه تصمیم بگیریم .
دوستداشتن عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 59 نباید بگی میرم دیگه . مگه این که مسئله خیلی خیلی حاد باشه . معمولا مشکلات با حرف زدن حل میشه ،فقط ب ... من شوهرم بهم خیانت کرد ولی نرفتم بیرون یعنی اینقدر پوست کلفتم خدایا خودت مواظب زندگیم باش همه چیزو به تو سپردم