2821
2789
عنوان

زن داداش

674 بازدید | 33 پست

خانوما من یه زن داداش دارم پنج شش ماهه ازدواج کرده،،،،خیلی آدم بدجنس و شیشه خورده داریه،،،،به اون خدای بالاسر قسم تا حالا کوچکترین دخالت ،،بی احترامی یا بدی نکردم بهش ،،،اتفاقا چون همسنیم دوست داشتم صمیمی شیم ولی وقتی دیدم بی خود بی محلی میکنه و صمیمی نمیشه و حرف نمیزنه و حرکت های بد میکنه،، منم خودمو کشیدم کنار دیگه،،،نمیدونم یه چیزی شنیده که نباید خواهر شوهر و محل داد و این حرفا که جوگير شده یا کلا ذاتش خرابه

حالا این اصلا به من محل نمیده و خیلی زورگویی میکنه،،یا تو مهمونی ها اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنه، کمک نمیکنه ،،،باید ظرف جلوش رو من بردارم یا با دخترم حرف نمیزنه یا خیلی حرکات زشت دیگه

ادامه پست بعد 

سلام دوستای عزیز نی نی سایتی❤

امیدوارم لحظات خوبی رو در کنار کودک هاتون داشته باشید 👶🙏😌کودکان سرمایه های جامعه هستن👌با تربیتِ درست، باید اون ها رو به آینده سازانی موفق برای خودشون و جامعه تبدیل کنیم ...😋😍

در این کانال قصد داریم نکاتی رو درباره ی تربیت درست کودکان مطابق با نسل جدید ارائه بدیم ☺️لطفا دوستانی که تل گرام دارن عضو شن و مارو حمایت کنن 🙏بی نهایت سپاسگذارم💜💜💜با ما همراه باشید...لینک کانال:

@child_upbringingg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری با عروس شما ندارم

ولی  خداییش  آداب معاشرت رو  رعایت کنیم !!

ب اندازه زحمتی ک برای صاحب خونه داریم؛ کمک حالشم باشیم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اصلا ناراحتی نداره😁دلش نمیخواد صمیمی شه شما هم صمیمی نباش😁اون میاد کار نمیکنه شما هم رفتی کار نکن😁اصلا هر چی صمیمی نشی ب نفعته🤩😘

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

دوری و دوستی ماهم همینچین چیزی داریم اوایل تحویلش گرفتیم و .... الان حتی نگاشم نمیکنیم دیگه حالا خودشو میاد میچسبونه عیدم بزور رفتیم خونشون  پنج دقیقه هم نشد نشستنمون

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

حالا یه زن داداش بزرگ دیگه ای دارم رابطه ام باهاش خیلی خوبه،،،ولی وقتی جاریش زو میبینه منو کم محل میکنه نمیدونم چرا

حالا من مثلا به زن داداش کوچیکه به شوخی میگم این دفعه نوبت تو فلان کار رو انجام بدیا،،،،،بعد یه موقع هم بیاد بخواد کاری انجام بده این زن داداش بزرگه نمیزاره، میگه نمیخواد من خودم انجام میدم

یا خیلی تحویلش میگیره و دوست داره باهاش صمیمی بشه،،،،دیگه اصلا با من حرف نمیزنه وقتی جاریش رو میبینه

حالا دو سه بار همین جاری کوچیکه ضایعش کرده ها،،،ولی خب باز اینقد چاپلوسی میکنه پیشش که نگو

ای بابا من دو تا زن داداش دارم واقعا از اون یکی زن داداشم هیچ بدی ندیدم تا بحال ولی این یکی رفته بود به دوستش گفته بود میان خونمون میخورن نباید به فامیل شوهر محل داد حالا خودش زنگ میزد ول نمیکرد که بریم خونه اش الان 6 ساله که ما نرفتیم خونه ی داداشم مادر گفته اگه برین شیرمو حلالتون نمیکنم البته خودش که بهمون میبینه خیلی گلایه میکنه که چرا نمیاین و فلان ولی نمیفهمه که دوستش اومده همه چی رو بهمون گفته

عزیزم شاید از چیزی ناراحته ولی نمیتونه بگه و اینطوری نشون میده ناراحتیشو حتی شاید با داداشت مشکل دار ...

به قران قسم ،،،هیچ کاری غیر از خوبی براش نکردم،،،پنج شش بار فقط رایگان رنگ براش گذاشتم تو ارایشگام،،،ولی وقتی دیدم اینطوری میکنه منم گفتم بزار به حال خودش باشه""

حالا از وقتی دیده منم مثل خودش رفتار میکنم محلش نمیدم،، دیگه بدتر میکنه"،

چرا توقع دارین عروستون براتون کار کنه؟خیلیا عادت ندارن وخونه باباشونم دست به سیاه و سفید نزدن هیچ منظوریم ندارن،کلفت که نگرفتین ...خیلی بی دلیل حساسیا

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
ای بابا من دو تا زن داداش دارم واقعا از اون یکی زن داداشم هیچ بدی ندیدم تا بحال ولی این یکی رفته بود ...

حالا یبار طرف دلش پر بوده ی چیزی گفته ..همینو کینه کردید؟واقعا دنیا اینقدر ارزش داره بخایم خودمونو اینقدر درگیر کنیم .. شش سال قبل سنش کم بود 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم