2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 33 پست
چه جور روش میشه بی محلی کنه،،یا بیاد آرایشگاهم رنگ رایگان بزاره ،،ولی روش نمیشه ظرف بشوره  کسی ...

آخه دیدم یه سریا که تازه عقد میکنن مثلا کار نمیکنن ولی بعد از عقدشون وقتی راحتتر میشن کمک میکنن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
نه گلم دوستش صداشو ظبط کرده بود آورده بود خیلی بهمون حرفای زشتی زده بود من اصلا ربعشو هم اینجا بیان ...

منم همیشه تو نی نی سایت میگم باید دوری و دوستی کرد یا خیلی چیزای دیگه ولی لزوما منظورم خانواده شوهرم نیست چون نسبت بهشون شناخت دارن میدونم با فلان رفتار پررو نمیشن. زیاد جدی نگیرید زنها دور هم جمع میشن یه چیزی میگن. آدم با یکبار اونم که از طریق واسطه شنیده اینطوری برای یه عمر تصمیم نمیگیره. 

دوستشم که صداشو ضبط کرده اورده برای شما به نظر نمیاد آدمی باشه نیت خیر داشته باشه...نباید بهش اعتماد کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم ما همه جمع میشیم خونه مامانم مهمونی،،،من همش باید ظرف جلو ایشون رو بردارم و چای براش بریزم و ...

واقعیتش وظیفه برادرته به شما کمک کنه نه زنش. اگر سختتونه برادرتو صدا کن بگو بیا چای ببر یا ظرفها رو بشور. من که اگر کمکی بخوام به برادرهام میگن نه زنشون.

اونم میاد رنگ بذاره شما بهانه بیار بگو الان جنس موهات طوریه که می سوزه یا رنگم کیفیتش خوب نیست صبر کن خوبشو که برام آوردن خبرت می کنم. چندبار اینطوری دکش کنی حالیش میشه دیگه نمیاد.

ما واقعیتش داداشم زنشو نمیخواست ما به زور بهش دادیم تازه میخواست طلاقش بده ما نزاشتیم خودش هم جلومون ...

برای ما شوهرم میخواست ..خوب و خوش بودیم چپ میرفتن راست میرفتن میگفتن ما نمیخواستیمت😢خب نمیخداستین نمی اوندین خواستگاری نه اینوه بعد عروسی بگین😥

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم