2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 33 پست
عزیزم شما هم بهش بی محلی کن. کاری به کارش نداشته باش.

خب منم دیگه مثل خودش رفتار میکنم،،،فقط نمیدونم این زن داداش بزرگه الان هدفش از این کارا چیه؟؟؟چرا اینقد دوست داره با جاریش صمیمی شه،،

بت من خیلی خوبه،،،زنگ میزنه پیام میده،،ولی وقتی اون رو میبینه تو مهمونی ها دیگه با من حرف نمیزنه،،،

نمیدونم چیکار کنیم تصمیم گرفتم به دوتاشون محل نزارم،،ولی تو مهمونی ها اینجوری خودم تنها میشم

به قران قسم ،،،هیچ کاری غیر از خوبی براش نکردم،،،پنج شش بار فقط رایگان رنگ براش گذاشتم تو ارایشگام،، ...

ببین عزیزم من تو خونه بابامم دست ب سیاه و سفید نمیزنم خونه پدرشوهرمم همینطور .. چون شوهرم همش میگه خوشم نمیاد جلو دومادتون یا برادرم خم و راست شی ب . ا . س . ن .ت معلوم و ... یبار خواهر شوهرم گله کرد من فقط اشکام آروم میریخت و گفتم خب داداشتون اینجوری گفته گفت دروغ میگی و ...‌

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا یبار طرف دلش پر بوده ی چیزی گفته ..همینو کینه کردید؟واقعا دنیا اینقدر ارزش داره بخایم خودمونو ا ...

نه گلم دوستش صداشو ظبط کرده بود آورده بود خیلی بهمون حرفای زشتی زده بود من اصلا ربعشو هم اینجا بیان نکردم، نه گلم وقتی دوست نداره بریم خب چه کاریه واسه چی بریم آخه، داداشم میاد خونمون ما با زن داداشم هم هر جایی که ببینیمش بگو بخند داریم فقط خونشون نمیریم. 

نه گلم دوستش صداشو ظبط کرده بود آورده بود خیلی بهمون حرفای زشتی زده بود من اصلا ربعشو هم اینجا بیان ...

😓😓😓والا خواهر شوهر من کلا تو کار دعوا بپا کردنه بازم من میگم خواهرو از خونه برادر نندازم آه میگیره ... دو روز دیگه خودم ارزو ب دل خونه برادرم نمونم😢😢

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
چرا توقع دارین عروستون براتون کار کنه؟خیلیا عادت ندارن وخونه باباشونم دست به سیاه و سفید نزدن هیچ من ...

وا این حرف ینی چی خب اون خیلیا اشتباه میکنن ادم که ازدواج میکنه با متاهلی کلی فرق میکنه والا ماام عروسیم من همیشه خودم واقعا دوس ندارم عین سنگ بشینم یه جا تکون نخوردم شعور ادم کجا رفته؟ ادم حتی خونه فامیل دور که میره راضی نمیشه اون جلوش دولا راست بشه پامیشه کمک میکنه دیگه چه برسه به فامیل نزدیک..

چرا توقع دارین عروستون براتون کار کنه؟خیلیا عادت ندارن وخونه باباشونم دست به سیاه و سفید نزدن هیچ من ...

عزیزدلم ما همه جمع میشیم خونه مامانم مهمونی،،،من همش باید ظرف جلو ایشون رو بردارم و چای براش بریزم و میوه بیارم،،و ظرف غذا رو بردارم و بشورم

عایا من کلفت ایشونم؟؟؟؟؟

عایا ادب حکم نمیکنه کمک کنه؟؟؟

من مامانش یا خواهرش نیستم که نزارم ایشون دست به سیاه و سفید نزنه؟؟؟خونه بابا خیلی فرق میکنه عزیزم

وا این حرف ینی چی خب اون خیلیا اشتباه میکنن ادم که ازدواج میکنه با متاهلی کلی فرق میکنه والا ماام عر ...

عزیزم داره میگه پنج شش ماهه ازدواج کرده،شعور اونه که یکم بهش اجازه بدیم بیشتر باهامون آشنا شه،بیشتر صمیمی شه،شاید اصلا هنوز روش نمیشه.حالا اگه دوبار نیومد ظرف بشوره که آسمون به زمین نمیاد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
خب منم دیگه مثل خودش رفتار میکنم،،،فقط نمیدونم این زن داداش بزرگه الان هدفش از این کارا چیه؟؟؟چرا ای ...

گلم ول کن چرا اینقدر فکرتو درگیر میکنی، البته زن داداشم بزرگم که خیلی مهربونه همش ساخته ولی وقتی جاری رو میبینه میره باهاش حرف میزنه ولی در مورد کسی چیزی نمیگه ولی وقتی ما میشینیم پیش زن داداش کوچیکم با اینکه خیلی از دستش دلمون پره میگیم و میخندیم زن داداش بزرگم ناراحت میشه

به قران قسم ،،،هیچ کاری غیر از خوبی براش نکردم،،،پنج شش بار فقط رایگان رنگ براش گذاشتم تو ارایشگام،، ...

نمیگم از شما بدی دیده شاید از بقیه اعضای خونواده یا حتی برادرتون چیزی دیده که نمیتونه به کسی بگه و ناخداگاه وقتی میرسه به شماها  به قول معروف میره تو لک .....

بنظرم دوستانه باهاش صحبت کن مثلا اسمش بهار بگو بهارجان من خیلی دوست دارم ولی حس میکنم مدتیه از چیزی دلخوری از ما خطایی دیدی یا اتفاقی افتاده  بالحن دوستانه و نرم  ...‌ اگه چیزی باشه حتما میگه اینجوری راحت حلش کنید

عزیزم داره میگه پنج شش ماهه ازدواج کرده،شعور اونه که یکم بهش اجازه بدیم بیشتر باهامون آشنا شه،بیشتر ...

ولی اصولا اینطوریه که ادم روش نمیشه بشینه و کار نکنه!! ولی این خانم برعکسه خجالت میکشه که کار کنه؟😐

عزیزدلم ما همه جمع میشیم خونه مامانم مهمونی،،،من همش باید ظرف جلو ایشون رو بردارم و چای براش بریزم و ...

پنج شش ماه وقتِ زیادی نیس،شاید هنوز احساس صمیمیت نمیکنه،شاید روش نمیشه،اینطورم که شمامیگی مثل خواهر خودت نمیدونیش حتما احساس غریبی میکنه.

😓😓😓والا خواهر شوهر من کلا تو کار دعوا بپا کردنه بازم من میگم خواهرو از خونه برادر نندازم آه میگیر ...

ما واقعیتش داداشم زنشو نمیخواست ما به زور بهش دادیم تازه میخواست طلاقش بده ما نزاشتیم خودش هم جلومون همه اش میگفت به خوبی شما آدم ندیدم اصلا نمیدونم چرا رفته بود پیش دوستش همچین حرفهایی رو زده بود، بخدا من با اینکه خانواده ی شوهرم آدمای بدی هستن ولی وقتی میان خونم خیلی خوشحال میشم. اصلا بهشون بی احترامی نمیکنم، تازه زن داداشم به شوهرم میگفت اینا 6 ساله که نیومدن خونه ی ما، ولی خیلی دوست دارم یه روز حرفهایی که به دوستش زده بود رو بهش بگم، بگم ما برا اینه که خونه ات نمیایم

ولی اصولا اینطوریه که ادم روش نمیشه بشینه و کار نکنه!! ولی این خانم برعکسه خجالت میکشه که کار کنه؟😐

یه سریا روشون نمیشه برن تو آشپزخونه طرف،وقت بسیاره کمکم میکنه.

عزیزم داره میگه پنج شش ماهه ازدواج کرده،شعور اونه که یکم بهش اجازه بدیم بیشتر باهامون آشنا شه،بیشتر ...

چه جور روش میشه بی محلی کنه،،یا بیاد آرایشگاهم رنگ رایگان بزاره ،،ولی روش نمیشه ظرف بشوره 

کسی که خوب باشه از اون اولش معلوم نیشه

پنج شش ماه وقتِ زیادی نیس،شاید هنوز احساس صمیمیت نمیکنه،شاید روش نمیشه،اینطورم که شمامیگی مثل خواهر ...

عزیزم مشکل من اصلا دوتا ظرف نیست،،،مشکل من اینه بی خودی با من لج میکنه و یه کارایی میکنه که حرص من رو دربیاره،،،

اونم بی خودی به اون خدای بالاسر