2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم😔😔😔

425 بازدید | 50 پست

کاش چاره ای داشتم، کاش میشد همین الان بذارم برم جایی که دست هیچ کس بهم نرسه، خسته شدم، مگه ظرفیت یه آدم چقدر میتونه باشه؟ خدایا چی میشه منم ببینی؟ چقدر صدات بزنم؟ چرا هر چی سمتت میام تو ازم دورتر میشی، هیچ کس رو ندارم، مگه میشه یه نفر انقدر بی کس و تنها باشه؟

چته 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های کوچیک مردم رو جلوی چشمشون آب برده. شما الان مشکلت چیه بنده خدا.کفر نگو

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
صبح تا شب با مامانم و داداشم درگیرم، هیچ جوره اخلاقامون با هم نمیگیره، همش دعوا و بحث...

گفتم حالا چیشده 

خدای نکرده شوهرت بهت خیانت کرده

یا کتکت زده یا معتاده 

بابا مرد مشکل دارن توهم مشکل داری 

خداروشکر کن 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
بچه های کوچیک مردم رو جلوی چشمشون آب برده. شما الان مشکلت چیه بنده خدا.کفر نگو

کی کفر گفتم؟ درد دل هست نه کفر، هر کسی یه جور مشکل داره، اونا اونجوری دارن اذیت میشن من اینجوری دارم عذاب میکشم...