2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم حالا چیشده  خدای نکرده شوهرت بهت خیانت کرده یا کتکت زده یا معتاده  بابا مرد مشکل د ...

عزیزم مشکل فقط خیانت و اعتیاده؟ به اندازه ی کافی خداروشکر میکنم ولی یه جاهایی دیگه کم میارم، کلی گفتم مشکلمو انقدر بزرگه که صبر رو ازم گرفته...

یه سوال.ختم زیارت عاشورا روخوندید به خواستتون رسیدید؟اگه دوست داشتید جواب بدید

نه، هر دعایی میکنم نمیگیره، سه روز اعتکاف موندم ولی بازم نشد😢😢😢

عزیزم مشکل فقط خیانت و اعتیاده؟ به اندازه ی کافی خداروشکر میکنم ولی یه جاهایی دیگه کم میارم، کلی گفت ...

ببین فقط خدا میتونه مشکلاتتو حل کنه و خودت

و یادت نره خدا تو قرانش میگه بعد از هر سختی اسانیست 

فقط صبر کن زمان همه چیو حل میکنه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
درکت میکنم.ولی چاره ای جز تحمل نیست.

از پس خودمم بر نمیام، هر کار میکنم حرف نزنم، بذارم هر تصمیمی که دلشون میخواد برام بگیرن نمیشه،لال مونی نمیتونم بگیرم😢😢😢

ببین فقط خدا میتونه مشکلاتتو حل کنه و خودت و یادت نره خدا تو قرانش میگه بعد از هر سختی اسانیست  ...

دیگه عمرم سر اومده، اگه میخواست تا الان به دادم رسیده بود...

دیگه عمرم سر اومده، اگه میخواست تا الان به دادم رسیده بود...

نه عزیزم من اگه از مشکلاتم برات بگم پشیمون میشی از حرفات و خداروشکر میکنی 

ولی الان یک ساله که خدا صبرامو داره با خوشی که بهم میده تلافی میکنه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
نه عزیزم من اگه از مشکلاتم برات بگم پشیمون میشی از حرفات و خداروشکر میکنی  ولی الان یک ساله که ...

منم اگه بگم شما خداروشکر میکنی، فقط یه گوششو گفتم...

همه ی درها رو بسته یه قفل بزرگم زده روش، آخه چرااااا؟؟؟

بعد اونهمه چله ودعا نه تنها اتفاق مثبتی نیفتاد بلکه بیشتر ناامیدم کرد.منم بامادرم اینا سراینهمه حماقتی که توزندگی میکنند ومدام چوبش رومیخورن مشکل دارم.چه میشود کرد

بعد اونهمه چله ودعا نه تنها اتفاق مثبتی نیفتاد بلکه بیشتر ناامیدم کرد.منم بامادرم اینا سراینهمه حماق ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم؟ هیچ راهی واسم نمونده، نه راه پیش دارم نه پس😭😭😭