2777
2789
عنوان

اخه من با این بیشعور چیکار کنم

623 بازدید | 30 پست

بخدا خسته شدم اگه با این کثافت ازدواج نمیکردم قطعا موقعیت بهتری برام پیدا میشد 

از همون اول عقد فهمیدم معتاده عین یه انگل وای خدایا از دست این مرد ب کجا رسیدم ک انقد فحش میدم خلاصه ترک کرد دوباره بعد عروسی و بدنیا اومدن بچم دوباره معتاد شد ک این بار مامانم پیغام ب خانوادش فرستاد ک بیان جمعش کنن خلاصه پدرشوهرم داد و بیداد و بزور بردش کمپ ترک کرد دوباره لعنتی شروع کرده بخدا دارم روانی میشم عیدی روم نمیشه جایی برم از بس قیافه اش تابلوعه بابام سری قبل گفت بیا طلاق بگیر این ادم بشو نیست منه خر گوش نکردم بقران خسته شدم فقط میخام گریه کنم امشب گفتم میرم ب بابات میگم گفتم اخه کثافت چه دردی داری تو ک مواد میزنی قسم خورد ترک میکنه بعد اومد سمتم دعوا

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حرفی زد اصن کلا تکون خوردم اشغال بهونه نداره  میگه بخاطر تو مواد میزنم نمیخوامت 

گفتم گم شو از زندگیم بیرون اگه قرار اینطوری ادامه بدی لال شد

حیف تو نیس 

بخدا دارم روانی میشم انقد اعصابم خورد بود دم عیدی اصلا حال و حوصله و حسش رو نداشتم حتی یه روسری برا خودم بخرم بخدا خسسسسته شدم 

من یه معتاد میشناسم که ترک کرد بعد خیلی خوب شد!خیلیا! الان انقدر به خودش میرسه(یه دوازده سالیه ک ترک کرده شایدم بیشتر)!ماهی دویست سیصد تومن فقط قرصای تقویتی خارجی میخوره!نمیدونم چی میکشید یا چطوری ترک کرده که باز برنگشته اما خدا رو چ دیدی شاید شوهر شمام مث این ادمه بشه!اگه میتونی و فکر میکنی شوهرت ارزششو داره، یه فرصت بهش بده

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

چی میکشه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد