2777
2789
عنوان

اخه من با این بیشعور چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بهانه میاره و پرروئه پس قصد نداره ترک کنه یا اگه به زوره خانوادش ترک کنه باز برمیگرده ولش کن برو بچتم ببر بذار یه مدت اگه به خودش اومد کمکش کن وگرنه طلاقتو بگیر

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
تو بیشتر از اون مقصری..... وقتی فهمیدی معتاده چرا ادامه دادی و چرا بچه دار شدی.... از اون بدتری&nb ...

حالا یه غلطی کردم عین چی توش گیر کردم 

ارزوی مرگش رو دارم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه سوال ببخشید استارتر. متادون برای چی مصرف میشه؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
یه حرفی زد اصن کلا تکون خوردم اشغال بهونه نداره  میگه بخاطر تو مواد میزنم نمیخوامت  گفتم ...

ببین عزیزم معتاد جماعت ترک نمیکنن زیاد دیدم قولاشون قسماشون دروغه..

جوونیتو تباه  نکن...مامان من عمرشو جووونیشو زندگیشو داراییشو همه چیشو گزاشت بابام ادم نشد بعد 23 سال طلاق گرفت..مامانم میگفت فقط تحملش کردم تا شما بزرگ بشین..گرچه اگه زودتر طلاق میگرفت خوشبختتر بودیم  

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

عزیزم من ۱۰ سال با آدم معتاد زندگی کردم عمرم تباه شد و ترک نکرد هر کاری بگی کردم ولی هم ترک میکرد باز برمیگشت سر خونه اولش دیگه کم آوردم و طلاق گرفتم  بخدا عمرمو بپاش خاکستر کردم بنظر من زندگی با آدم معتاد عمرتباه کردنه و بس

عزیزم من ۱۰ سال با آدم معتاد زندگی کردم عمرم تباه شد و ترک نکرد هر کاری بگی کردم ولی هم ترک میکرد با ...

چ غلطی کنم وقتی خونواده خودم مامانم پشتم نیس

اگه بچه نداری خانواده میخای چیکار روپای خودت بایست مامان من از صفر شروع کرد بعد بابام.. خودش کار کرد ب تنهایی خونه خرید..چرا میخای وابسته باشی ب کسی شاید طلاق گرفتی یکی پیدا شد تو مسیر زندگیت حمایتت کرد

اگه بچه نداری خانواده میخای چیکار روپای خودت بایست مامان من از صفر شروع کرد بعد بابام.. خودش کار کرد ...

خستهههههههههههههه ششششدمممممممم 

خسسسسستتتتتتتتتتته

خستهههههههههههههه ششششدمممممممم  خسسسسستتتتتتتتتتته

میفهممت من تو همچین جوی بزرگ شدم... بارها گفتم کاش اول جوونیش مامانم جدا میشد  خیلی اشتباه کرد