2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 71 پست
قبول کردم بخدا خودش میدونه چفد عاشقشم و دوسش دارم ولی نمیخاد قبول کنه منم نیاز دارم به تنهایی گاهی ا ...

خب عزیزم گاهی اوقاتت نباید حتما شب و موقع خواب باشه روز برو برا خودت بگرد تنها باش ولی شب بخوای اینجوری کنی شوهرت عادت کنه خدایی نکرده چندسال دیگه خودت میای گریه زاری

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم جای کسی ک از شوهرش توقع ی لبخند داره و اونم نمیبینه قرار نگیری چون اونموقع قدر شوهرتو ...

بخدا خیلی بهش محبت میکنم

براش گل بخرم خونرو تزیین کنم 

لباس خابای رنگی

غذاهای مورد علاقش

کادوهای بی مناسبتو با مناسبت

پیامای عاشقانه ذرطول روز براش بذم 

زنگ بزنم بگم دلم برات تنگ شده

تا تنها بشیم بپرم بغلش بوسش کنم بغلش کنم 

تپجمع بهش بها بدم احترام بزارم کمکش کنم 

بنظرم به جاهایی بایذ درکم کنه ک ادما یه نیازایی دارن گاهی اوقات خیلی به ریز مسایل اهمیت میده...

اره افرین میگه روسینم بخاب  یوقتایی میرم اون طرف ذستشو میگیرم بوسش میکنمذستم تو دیتشه ها ک نار ...

پس حقشه بزن لهش کن 😂😂😂

خیلی دوست داره دختر خوب 

قدرشو بدون کم کم عادت میکنی همه چی درست میشه الان فک کنم اتیشش تنده😂😂

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
بخدا خیلی بهش محبت میکنم براش گل بخرم خونرو تزیین کنم  لباس خابای رنگی غذاهای مورد علاقش کا ...

شاید خودت باعث شدی تااین حد بد عادت بشه

خب مگه پیشش نمی تونی راحت بخوابی لباس راحت بپوشی؟

بهانه گیری میکنه اگر کوچکترین حرفی بزنم از تنها بودنم

مثلا ببخشید ولی یوقتایی گیرمیده باهم بریم حمام 

میگم باشه من میرم خودمو میشورم بعدش توبیا میکه نه خودم بشورمت میاد توحمام خب من خوشم نمیاد ازاین کار ولی قبول میکنم نمیزاره حمام کنیم هی اب هدرمبره میره بحث اون ابی ک داره هدرمیره و پس فردا بچه هامون اب ندارنو نمیکنه من سختمه خب چرا باید همه جی دوتایی باشه 

پس حقشه بزن لهش کن 😂😂😂 خیلی دوست داره دختر خوب  قدرشو بدون کم کم عادت میکنی همه چی درست می ...

ببین دوس داشتنش اذیت کنه 

مثلا دیروز داشتم شبرینی میچیدم سر یه جریان با بکی از دوستام دعوام سدع بود یکم عصبی بودم هی اومده مسخره بازی داشت خرابکاری میکرد گفتم اونطوری نیست نکن خودم میچینم تازه مامان و بابامم نبودن ک بشنون 

ناراحت شد نشست گفت چرا اینطوری باهام حرف میزنی 😳گفتم چی گفتم ناراحت شده بود خیلی 

اخه نمیشه ک همیسه قربون صدقه یکی‌رفت 

پسرانقد زودرنج نمیسه

چرازودترنمیرین سرخونه زندگیتون.خیلی سخته اینجوری

باورت میشه سربازب نرفته هرجی بهش میگم برو میکه نمیرم دوماه اموزشیو چیکارکنم بدون تو 😳تاپیک قبلیم همین دردم بود هرکاریش میکنیم نمیره

خب عزیزم گاهی اوقاتت نباید حتما شب و موقع خواب باشه روز برو برا خودت بگرد تنها باش ولی شب بخوای اینج ...

نه کلا بهانه گیره نسبت به رفتارم

فکرمیکنه همه کارامون باید دوتایی باشع

خیلی وابسته.چندسالشه  تاپیکاتوخوندم

من۲۲اون۲۴

بیشتر از وابستگی حساسه 

مامانم اینا بزرگ فامیلن همع میان خونشون دیشب تا دوازده شب مهمون اینجا بود میرفت میومد شام نرسیدیم بخوریم دراین حد شلوغ بود

دیدم گرسنش شده و خیلیم راه رفته کمکم کرده رفتم یه موز حاقه کردم با شیربنی گذاشتم توبشقاب رفتم بهش دادم حلوی اون همه زنو مرد و اون همه کاری ک ریخته بود سرم خیلی بهش رسیدم گفتم کمکم کرده اذیت شدع به هرحال چون تک پسره اهل کار کردن نیست ولی پابه پای من اومد اون شب و خسته شده بود ازصبح

اخرشب بهش کفتم برو خونتون من امشب غش میکنم میدونستم بمونه بخام تنها بخابم اذیتم میکنه قهرمیکنه گفت باشه میرم راحت بخابی ولی از سرشب به عشق اینکه اخرشب بغلت میکنم ذوق داشتم😑بعدم گفت اشکال نداره تو دوسم نداشته باش من دپست دارم

ببین شهصیت ضعیفی نداره ها 

خیلی توکارش توجامعه تو روابطش موفقه خیلییی 

نمیدونم چرا نسبت به من اینطور میکنه

نه ازاول اینطور‌بود ببین کارایی ک گفتمو خودشم میکنه  من نکنم میگه سردی درصورتی ک من واقعا بهش ...

پس فعلا یخورده با دلش راه بیا ضرر نمیکنی شوهرته عزیزم بلاخره همیشه این روزا نیستن ی روزی میشن خاطره