2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

611 بازدید | 71 پست

بچه ها من عقد کردم یکسالو نیمه خیلی باشوهرم خوبیم 

شوهرمم همش اینجاس کلا 

یوقتایی ک خستم بهش میگم امشب برو خونتون بخاب من میخوام گشاد بخابم راحت بخابم لباس باز بپوشم بهش برمیخوره میگه چقد بی احساسی ک بغل من و نمیخای راحتیتو میخوای😂دروغ میگم؟شما دلتون نمیخاد به شبایی گشاد بخابیذ راحت بخابید ؟؟؟؟؟😂

باهام قهر کرده دیشب نزاشتم بمونه میگه شبایی هم ک هستم همش میکی‌حرف نزن بخابم 😂

😐شوما مجرد می ماندی دلبندم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشاد بخوابی😮😮😮😮😮😮😮😮

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

خدایی سخته 

ما خانوادگی بابامو خواهرمم همینطورن 

دوس داریم به شبایی تنها بخابیم 

خواهرم به شوهرش میکه بهش برنمیخوره درکش میکنه

ولی بابام به مامانم میکه مامانم فهر میکنه

شوهرمنم مثل مامانمه 

مگه میشه ادم همش دلش بخاد بغل‌یکی‌بخابه چرا درک نمیکنم این موضوعو

بدی ازدواج میدونی چیه یکی میاد خونت ک دیگ نمیره خونشون 😐

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
خدایی سخته  ما خانوادگی بابامو خواهرمم همینطورن  دوس داریم به شبایی تنها بخابیم  خ ...

من ب شخصه شوهرم همچین چیزی بخواد ناراحت میشم ک هیچ دیگه اصلا طرفش نمیرم😤😤😤

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
😐شوما مجرد می ماندی دلبندم

اخه خیلی خرف میزنه شبا

دگ منم همراهمی میکنم ولی یوقتایی میرم توچرت اخرش هی میگه روزان بیداری ازخواب میپرم عصبی میسم میگم اگر‌بزاری😂میگه بخاب ولی صبح بهش برخورده میگه دیشبویژ‌حرفام خابیذی خب بابا من خسته میشم چیکارکنم

اخه خیلی خرف میزنه شبا دگ منم همراهمی میکنم ولی یوقتایی میرم توچرت اخرش هی میگه روزان بیداری ازخواب ...

😂😂😂آخی😢😢دناه داله😢