2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 71 پست
بدی ازدواج میدونی چیه یکی میاد خونت ک دیگ نمیره خونشون 😐

نه بیچاره رو مشکلی با این ندارم ولی خب من دانشگاه میرم سرکار میرم کارای خونمون بامنه چون مامانم کارنمیکنه کلاخب وقتی میام خونه بیهوش میشم😑

خیلی حرفتون اشتباهه فکر نمی کنی این حرف ها باعث سردی میشه خب وقتی شوهرت خواب رفت برو یه مقداراون طرفتر گشاتر بخواب.درضمن من فکر می کنم درپوزیشن خوابیدن رودررو هم می خوابیدونفس به نفس میشیدبرای همین اذیت میشی بهتره پوزیشن خوابیدنتون را عوض کنیدوپشت به اقا بخوابید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خیلی عادیه ادم تنهایی نیاز داره روحشم نیاز داره همه زندگی ادم ک سوهرش نیست اخه

درک نمیکنم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
خدایی سخته  ما خانوادگی بابامو خواهرمم همینطورن  دوس داریم به شبایی تنها بخابیم  خ ...

میفهممت منم موقع خواب دوس دارم کاملا راحت و در ارامش باشم.هیچ چیز نباید به بدنم فشار بیاره

نیلوی سابقم کابریم ترکید. یک انسان زن زاده نمیشود،بلکه تبدیل به زن می شود.سیمون دوبووار
خیلی حرفتون اشتباهه فکر نمی کنی این حرف ها باعث سردی میشه خب وقتی شوهرت خواب رفت برو یه مقداراون طرف ...

نه عزیزم اصلا مشکلی نداریم منتها شوهرم خیلیییی ازاین ادمای عاشق پیشه اس وزبادی شورواشتیاق داره

منم دوسش دارم بهشم وابت کردم و خودش میدونه

ولی من سرکار میرم دانشگاه میرم شبم میام خونه شوهرم هرغذایی نمیخوره یه شبایی براش اشپزیم میکنم هرسبم حمام بایذ برم کلی قروفرو اینام دارم توخونه ست کنم و ازاین داستانا ولی اگر کارم یه روز بیشتر باشع واقعا له میشم وقتی میام خونه حال هیچ کاریو ندارم حتا جپیدن غذام تو اون شرایط خب دوس دارم شوهرم نباشه ک شام نخورده بخابم ولی شوهرم میاد لیچاره شام میاره برام کمکم میکنه بخورم ماساژمم میده ولی دوس دارم بخابم بجای ماساژو شام به هرحال اونم باید رعایت کنه دگ دروغ میگم !؟بهش بگم ناراحت مبشع ولی خب واقعا خستم

بدی ازدواج میدونی چیه یکی میاد خونت ک دیگ نمیره خونشون 😐

وااای‌😂😂😂😂

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
وای منم دوست دارم هر چند وقت یه بار یکی دو روز تنها باشم. ولی به این فکر کن شوهررو میشه دست به سر کر ...

دقیقا من ماهی یه بارم معمولا دوس دارم بیشترجمعه هارو کسی پیشم نباشه استراحت کنم فکرکنم برم قدم بزنم برای خودم

شوهرم معنی این چیزارو متوجه نمیشه میکه زنوشوهر همه چیشون مشترکه

دمت گرم ک درکم میکنی😂

رو تخت دو نفره ما ک کاملا راحت میخوابیم والا دیگه شما رو نمیدونم اگه مث ساندویچ میپیچین بهم اون ی بحث دیگست😦

نه عزیزم اصلا مشکلی نداریم منتها شوهرم خیلیییی ازاین ادمای عاشق پیشه اس وزبادی شورواشتیاق داره منم ...

دعا میکنم جای کسی ک از شوهرش توقع ی لبخند داره و اونم نمیبینه قرار نگیری چون اونموقع قدر شوهرتو خیلی خوب میدونستی

رو تخت دو نفره ما ک کاملا راحت میخوابیم والا دیگه شما رو نمیدونم اگه مث ساندویچ میپیچین بهم اون ی بح ...

اره افرین میگه روسینم بخاب 

یوقتایی میرم اون طرف ذستشو میگیرم بوسش میکنمذستم تو دیتشه ها ک ناراحت نشه  میام این طرف راحت بخابم صبح تیکه میندازه بهم سرحال بیدارشم میکه دیشب تنها خابیذی اون طرف سرحالیا😳سرحال نباشم میگه بخاطر اینکه تنها خابیدی سرحال نیستیا😑کلا خیلی بهونه میگیره تو این موردا نمیدونم چرا