2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 71 پست
پس فعلا یخورده با دلش راه بیا ضرر نمیکنی شوهرته عزیزم بلاخره همیشه این روزا نیستن ی روزی میشن خاطره

نگاه الان این پیامو داده بهم😳

جسمت پیش من هست ولی فکزت توگوشیه
پیش دوستاته
پیش کارای شخصیته
هیچ ازخود گذشتی بخاطر من هیچ فکری نسبت به همسرت نداری...
بارها بارها ثابت شده بهم....
فقط میدونم دوسم داری تاحدی

ولی من تو ژندگیم اینو نمیخاستم هیچوقت

کیخواستم همسرم دوستم باشه تا همسزم
میخواستم همه چیژای دنیارو برای اون بخام تاخودم

من۲۲اون۲۴ بیشتر از وابستگی حساسه  مامانم اینا بزرگ فامیلن همع میان خونشون دیشب تا دوازده شب م ...

چی بگم.این چیزایی که گفتی خیلی قشنگ ورمانتیک بود😄😄خوش به حالت.حالاعقدین.دستش زیادبهتونرسیده بعدا تومیدویی دنبالش😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوس داشتنش اذیت کنه  مثلا دیروز داشتم شبرینی میچیدم سر یه جریان با بکی از دوستام دعوام سد ...

چندسالشه؟

درک کن شاید ی خلا عاطفی داره ک میخواد با بودن در کنار توجبرانش کنه عزیزم صبوری کن شوهرته غریبه نیس هر وقت دلهوری ایجاد شد بگو دلیلشو بهش تا بدونه اینجوری کمتر از دس خودت دلخور میشه این دلخوریا سردی میاره عزیزم

شوهر خودمم همین قدر حساسه مثلا یخورده سرمو گرم کنم ب ی کتاب ی فیلم ی گوشی دیگه واویلا من تنهام تو بهم توجه نمیکنی حواست بهم نیس هیچکی منو دوس نداره من خودمو وفق دادم تا ناراحتش نکنم سعی میکنم هر کاری رو میخوام بکنم ی باهم همراهی انجام بدیم ی اگه اون تمایلی نداشت منم بزارم واسه وقتی ک سرکاره ک ناراحت نشه تو زندگی مشترک ی جاهایی کوتاه بیای ی اینکه گذشت کنی بدنیست عزیزم اینو از منی ک ١١ساله ازدواج کردم گوش بگیر

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
چی بگم.این چیزایی که گفتی خیلی قشنگ ورمانتیک بود😄😄خوش به حالت.حالاعقدین.دستش زیادبهتونرسیده بعدا ت ...

همش اینجاس دیتشم کامل رسیده به همه جا 

کلافم کرده

یوقتایی فکرمیکنم برم بگم دادگاه طلاق میخوام جون شوهرم خیلی احساساتیه😂 دیدی چ پیامی داده بهم؟کامنت قبلمو بخون الان اینو داده 

اخه من چیکارکردم😳☹️

نگاه الان این پیامو داده بهم😳 جسمت پیش من هست ولی فکزت توگوشیه پیش دوستاته پیش کارای شخصیته هیچ از ...

شوهرت بیماری خاصی نداره؟؟؟قرصی چیزی نمیخوره؟

شوهرمنم اینطوربود.فهمیدیم وسواس داره.قرصم میخوره

نه کلا بهانه گیره نسبت به رفتارم فکرمیکنه همه کارامون باید دوتایی باشع

کم کم درست میشه صبرداشته باش کم کم با این اوضاع مگه میشه مرد تو خونه بمونه اون ساعات کمی هم ک میاد خونه سعی کن همونجوری باشی ک میخواد وقتی نیس واسه خودت باش کار سختی نیس اگه دوسش داری میتونی راحت خودتو باهاش وفق بدی

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
نگاه الان این پیامو داده بهم😳 جسمت پیش من هست ولی فکزت توگوشیه پیش دوستاته پیش کارای شخصیته هیچ از ...

مشخصه دلخوره بهش بفهمون ک اون اولویت زندگیته بهش بگو نشون بده عملا خلاصه کاری کن ک بفهمه تا حدی دوسش نداری باتموم وجود دوسش داری و کارای شخصیت دوستات همه و همه در مقابل اون واست هیچ اهمیتی ندارن

نه عزیزم اصلا مشکلی نداریم منتها شوهرم خیلیییی ازاین ادمای عاشق پیشه اس وزبادی شورواشتیاق داره منم ...

اهان عزیزم متوجه شدم اره بهتون حق میدم اونا بایدشما را درک کنه وشما را راحت بگذاره.

چندسالشه؟ درک کن شاید ی خلا عاطفی داره ک میخواد با بودن در کنار توجبرانش کنه عزیزم صبوری کن شوهرته ...

اخه میدونی چیه

من شغلمو درسمو دوس دارم ساید ازاین ناراحته ولی خب اینارو میدونست ک ازدواج کردیم 

ازاول دوستیمون تا الان ک یکسال و نیمه عقدیم هیجوقت باهاش قهر نکردم همیشه باهاش راه اومدم بهش بی احترامی نکردم هواشو داشتم خواسته هاشو با صبوری گوش کردم و سعی کردم نزدیک بشم به چیزی ک میخواد ولی یوقتایی میکم طبیعی نیست 

چون تواوج حال خوبمون هم یه دفعه یه چیزی میگه ک بگه من سردم

مثلا توفکر برم حالا دارم فکر میکنم مثلا به خواهرشوهرم کادو جی‌بدما مثلا ولی اوههههه داستان میسازه 

من۲۲اون۲۴ بیشتر از وابستگی حساسه  مامانم اینا بزرگ فامیلن همع میان خونشون دیشب تا دوازده شب م ...

فک کنم شوهرامون برادرای دو قلوی گمشدن😂😂😂

دوس داره خودشو با بودن در کنار تو اروم کنه اذیتش نکن عزیزم درسته خسته شدی اما سرتو بزاری رو سینش و بگی خستم کاری کن ک با بودن کنارت خستگیم یادم بره و خوابم ببره ن تنها ازت توقع دیگه ای میتونه داشته باشه بلکه موهاتو انقدر ناز میکنه ک مث ی نی نی بخوابی اروم و راحت تو باید ازاحساساتش ب نفع خودت استفاده کنی دیوونه کم کم دستت میاد

شوهرت بیماری خاصی نداره؟؟؟قرصی چیزی نمیخوره؟ شوهرمنم اینطوربود.فهمیدیم وسواس داره.قرصم میخوره

نه نسبت به من اینطوره توروابژ اجتماعیش عالیه شغلش عالی همه چیزش عالیه به هرکی میکم شوهرم اینطوره اصلا باورش نمیشه البته به نزدیکا میگن معلومه دوست داره ولی وابستگیش اصلا بهش نمیاد

انقدر ک شخصیت و پرستیژ داره نمیدونم چشه

اخه میدونی چیه من شغلمو درسمو دوس دارم ساید ازاین ناراحته ولی خب اینارو میدونست ک ازدواج کردیم  ...

نمیدونم والا بی نهایت حساسه کاش بتونی کاری کنی ک اینجوری اذیت نشین جفتتون

فقط بهت میگم خوشی زده زیر دلت همچین شوهری ارزوم  ....

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰