2777
2789
عنوان

راحت ترین راه برای طلاق

2216 بازدید | 49 پست

سلام خانوما 

من خیلی غصه میخورم واقعا نمیدونم چکار کنم پانزده ساله ازدپاج کردم هشت سال پیش متوجه شدم همسرم اهل خیانت کردنه ولی بخاطر اینکه دوتا بچه داشتم سعی کردم به زندگی ادامه بدم .....تااینکه     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار سال از اون ماجرا گذشت . ومن دوباره متوجه خیانتهای جنسی پی در پی همسرم شدم و تمام تنم می لرزید یکی دوبار به روش اوردم ولی گفتش که من عاشق اینکار هستم و اسلام گفته و حق دارم... 

بقیش..‌؟؟؟!!

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

باز من تحمل کردم اینقدز تحمل کزذم . نترل کردم مخدیگه داشت حالم بهم میخئرد فمرش کنید ونج ماه هرروزسر کیفش بودم کاندوم و قرص تاخیری مشت مشت مصرف یکرد رابطه جنسیمو باهاش قطع کردم      وبعد از پنج ماه بهش گفتم بیا جدا بشیم توافقی  قبول نکرد و کار خودش رو کتمان هم نمیکرد  من باهاش سر سنگین بودمو طلاق میخواستم ولقعا خسته شده بودم 

از لحاظ روانی اسیب دیدم شدید حالم ازش بهم میخوره از بوی عطرش از نفسش از حرف زدنش تتفر دارم... بعداز کفتن اینکه حرف جدایی شد من فکر کردم میترسه و تکرار نمیکنه امام باز ادامه میده من متوجه میشم ببخشید اینو میگم میرم لباس زیرشو بو میکنم یو عطر میده وخورده های دستمال کاغذی توش هست...خانوما .....