2777
2789
عنوان

راحت ترین راه برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 49 پست
گفتم یه بار باورشون نشد  که قسم خوردنکه پسرمون پاکه

وقتی خودش پیشت اعتراف میکنه میتونی صداشو ضبط کنی با موبایل. البته شاید اینکار برات دردسر درست کنه

مگه نمیگه اسلام دستش رو باز گذاشته.. خوب پس چرا میترسه به خانوادش بگه. کارش که اسلامیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عکس به در بخوری باشه که کمکت میکنه

ببین به ننه من غریبم بازیاش توجه نکن

دلت نسوزه

پدرشو دربیار.کوتاه نیا.مهرتو حقوحقوتو.نفقتو همه رو بگیر زندگیتو بکن با بچه هات.واقعا برام سواله چطوری تحمل کردی

اگه عکس به در بخوری باشه که کمکت میکنه ببین به ننه من غریبم بازیاش توجه نکن دلت نسوزه پدرشو دربیا ...

من خیلی صبورم تحملم زیاده گفتم شاید یه روز پشیمون بشه ولی تمومی نداره 

صداشو ضبط کن.تا میتونی مدرک جمع کن تو دادگاه برنده باشی. تحریکش کن اونطوری حرف بزنه بعد صداشو ضبط ک ...

خیلی ازش میترسم 9سال از من بزرگتره ومیگه هرچی بدویی به  میرسی من از تو جلوترم 

من خیلی صبورم تحملم زیاده گفتم شاید یه روز پشیمون بشه ولی تمومی نداره 

پشیمونی چیه.چطوری میتونی ببخشی همچین خیانتیو.حتی اگه پشبمونم بشه نمیشه زندگی کرد و فراموش کرد.بنظر من طلاق بهترین راهه

خب این چه دوست داشتنیه داری نابودشون میکنی بچه ها باهوشترازاونی هستن که مافکرشوبکنیم عزیزم دوست دا ...

خودمم همین نظرو دارم اما دل جرات جدا شدن ندارم اعتماد به نفس پایینی دارم 

خیلی ازش میترسم 9سال از من بزرگتره ومیگه هرچی بدویی به  میرسی من از تو جلوترم

غلط کرده.به این چرندیاتش توجه نکن.طوری مدرک جمع کن متوجه نشه بعدش تو دادگاه بزار جلوش

ازش نترس کارخودتو بکن.اب از سرت گذشته.ترس چی.اون باید بترسه نه تو

با این حرفاش تحریکت میکنه میترسونتت که کاری نتونی انجام بدی

پشیمونی چیه.چطوری میتونی ببخشی همچین خیانتیو.حتی اگه پشبمونم بشه نمیشه زندگی کرد و فراموش کرد.بنظر م ...

مرسی عزیزم  خیلی  دوست دارم از،شرش راحت بشم 

مرسی عزیزم  خیلی  دوست دارم از،شرش راحت بشم

عزیزدلم واقعا اعصابم خورد شد از شرایطت.ببین به خودت ظلم نکن.زندگیشو پولشو ازش بگیر از زندکیت پرتش کن بیرون.راحت زندگیتو بکن.تحمل نکن همچین ادمیو که دای ظلم میکنی به خودت

نه انگار اصلا مرد خیانت کنه اشکال نداره طلاق نمیدن من هم مدرک ندارم

چرا اشکال نداره  ولی باید شاهد و مدرک داشته باشی در غیر اینصورت بمون تو خونت و مهرتو بذار اجرا چون این دیگه حقته و دادگاهم پشتته بعد که گذاشتی اجرا اموال و حساباشو بررسی میکنن و دستور توقیف اموال میدن بعد اینکار  خودش طلاقتو میده فقط حتما یه چیزی ازش بگیر و نفقه هم حتما بگیر انقد تحمل کردی حداقل یه گوشمالی داده باشی ش

اگه زدت سریع برو بیمارستان و برگه بگیر از اورژانس بعد میری پزشک قانونی  و پدرشو در میارن 

اگه از خونه بیرونت کرد دوتا همسایه هاتو در جریان بذار که شاهدت بشن البته اگه انسان باشن و  قبول کنن بیان دادگاه شهادت بدن در اینصورت حتی مهریه تو هم دادگاه ازش میگیره

غلط کرده.به این چرندیاتش توجه نکن.طوری مدرک جمع کن متوجه نشه بعدش تو دادگاه بزار جلوش ازش نترس کارخ ...

اره خیلی کلاش هست بخدا تمامز ندگیمو ،نابود کرد