2777
2789
عنوان

لوله هیدرو

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 68 پست
ممنون که جوابمو دادی گلم انشأالله که بزودی خبر بارداری همدیگرو بهم میدیم به حق امام حسین🙏🙏

خواهش میکنم عزیزم .انشاالله خدا دل همه ما منتظرا رو زود زود شاد کنه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
عمله که سختیش به اندازه یه دندون کشیدنه‌.من از لحلظ ذهنی داغون بودم .همش میگفتم اگه لولمو بردارم دیگ ...

خداروشکر که شوهرت خوبه ما بایدرقدرشونو بدونیم خدا برامون حفظشون کنه همین یه نعمته بزرگه انشأالله خدا بخاطر دل پاکشون به ما هم نگاه می کنه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمله که سختیش به اندازه یه دندون کشیدنه‌.من از لحلظ ذهنی داغون بودم .همش میگفتم اگه لولمو بردارم دیگ ...

فقط اون لحظه که اون شلنگو از شکم خارج می کنن خیلی درد داره😢😢😢

سلام منم يه لوله هيدر دارم يه بار خارج رحم شدم كه با آمپول دفع شد يه بار تو ٧هفته سقط داشتم

دكتر گفته اول پانكچر بعد لاپارا ولى خيلى نااميدم كسى با اين مشكل بچه دار شده؟

سلام منم يه لوله هيدر دارم يه بار خارج رحم شدم كه با آمپول دفع شد يه بار تو ٧هفته سقط داشتم دكتر گ ...

دکترت گفت اول پانکچر پس حتما تاثیری نداره رو تخمکا من میخوام اینو مطمئن بشم تو چرا هیدرو شدی تو که با آمپول مشکلت حل شد

سلام منم يه لوله هيدر دارم يه بار خارج رحم شدم كه با آمپول دفع شد يه بار تو ٧هفته سقط داشتم دكتر گ ...

آره عزیزم بچه دار که انشأالله حتما میشه فقط باید خدا بخواد

دکترت گفت اول پانکچر پس حتما تاثیری نداره رو تخمکا من میخوام اینو مطمئن بشم تو چرا هیدرو شدی تو که ب ...

دكتر گفت از قبل هيدرو بودى كه خارج رحم شده، نمى دونم دليلشو هيچ وقتم عفونت نداشتم

دكتر گفت از قبل هيدرو بودى كه خارج رحم شده، نمى دونم دليلشو هيچ وقتم عفونت نداشتم

واقعا شوهرت چی مشکلی نداره

گفت بعد لاپارا ذخيره تخمدانت مياد پايين قلش پانكچر مى كنيم كه نگران نباشيم😔

من یبار لاپاراسکوپی کردم میخوام به دکترم بگم اول منو پانکچر کنه ولی میگم نکنه این هیدرو رو تخمکا اثر بزاره اگه دکترتون اینطوری گفته که حتما اثری نداره

واريكوسل داشت عمل كرد الان عالى نيست ولى خوبه دكتر گفت اون مشكلى نداره براى بچه دار شدن

شوهر منم واریکوسل داره دکتر گفت چون می خواید میکرو کنید نیازی به عمل نیست