2777
2789
عنوان

لوله هیدرو

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 68 پست
ولى خيلى نااميدم هركى هيدرو بوده بچه دار نشده😢

کی این حرفو زده خب اگه هیدرو باشه عمل می کنه لوله رو که برداشتن مشکل حل میشه حامله میشیم انشأالله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم هفته پیش جفت لوله هامو برداشتم به علت هیدرو شدن وبی دلیل و واقعا نمیدونم چرا لوله هام اینجو ...

یعنی واسه خوذش اونطوری شد؟ هر چی هست انشاللله که خیره عزیزم خداروشکر که راهی هست برای باردار شدن بدون لوله 

یعنی واسه خوذش اونطوری شد؟ هر چی هست انشاللله که خیره عزیزم خداروشکر که راهی هست برای باردار شدن بدو ...

اره دیگه نمیدونم چرا اینجوری شده دکترم گفت بعلت عفونت اینطوری شده .منم راضیم به رضای خدا هر چی بشه 

من دکتر صدری

نمیشناسم ولی من مشکل شمارو داشتم الان تعریف میکنی خاطرات خودم تداعی میشه و واقعا درکت میکنم تا این که از نی نی سایت با دکتر میردامادی آشنا شدم تخصصش درمان چسبندگی و عفونت لوله و رحم هست و به لطف خدا نتیجه گرفتم به نظرم بد نیست یه سر بهش بزنی

نمیشناسم ولی من مشکل شمارو داشتم الان تعریف میکنی خاطرات خودم تداعی میشه و واقعا درکت میکنم تا این ک ...

یعنی بدون عمل خوب شدی واقعا میشه آخه واسه من تو عمل اینطوری شد

نمیشناسم ولی من مشکل شمارو داشتم الان تعریف میکنی خاطرات خودم تداعی میشه و واقعا درکت میکنم تا این ک ...

کجا هست دکتر میردامادی میشه آدرس وشمارشو برام بنویسی

یعنی بدون عمل خوب شدی واقعا میشه آخه واسه من تو عمل اینطوری شد

ببین من رفتم پیش یه دکتر گفت ذخیره تخمدانت کمه زودتر اقدام کن مام 6ماه اقدام کردیم ولی نتیجش شد خارج رحمی و بالاپراسکوپی یه لولمو با جنینو برداشتن بعدش رفتم پیش دکتر میردامادی گفت چسبندگی داشتی دلیلش این بوده و هنوزم کمی داری دوماه منعم کرد از اقدام و دارو داد و عکس رنگی شوهرمم عمل کرد چون واریکوسل داشت و تحت نظر اون اقدام کردیم به بارداری که خدارو شکر بعد شش ماه طبیعی با یه لوله باردار شدم