2777
2789
عنوان

لوله هیدرو

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 68 پست
ببین من رفتم پیش یه دکتر گفت ذخیره تخمدانت کمه زودتر اقدام کن مام 6ماه اقدام کردیم ولی نتیجش شد خارج ...

ممون عزیزدلم چقدر تو خوبی واقعا دقیقا ماهم شرایطمون مثل شماست ولی دکتر بهم گفت بیا تو سیکل الان تو سیکل میکرو هستم می خوام تخمک کشی کنم برم دوباره لاپاراسکوپی که لولمو که عفونتی شده بر دارم چون لوله منو برنداشتن همونجا هست باید برم انشالله برش دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممون عزیزدلم چقدر تو خوبی واقعا دقیقا ماهم شرایطمون مثل شماست ولی دکتر بهم گفت بیا تو سیکل الان تو س ...

خواهش میکنم فقط هیچوقت نا امید نشو الان دیگه چیزی به اسم نازایی وجود نداره توکل به خدا کن تغذیتو سالم کن ورزش کن مطمئن باش نتیجه میگیری 

خواهش میکنم فقط هیچوقت نا امید نشو الان دیگه چیزی به اسم نازایی وجود نداره توکل به خدا کن تغذیتو سال ...

انشأالله التماس دعا

عزیزم قبل خارج رحمی لوله ات هیدرو بود یا بعدش شد و اینکه یکیش بود یا دوتاش باردار شدی ؟؟

بعد خارج رحمی 

نه باردار نشدم

من نه بارداری خارج رحمی داشتم نه عملی داشتم این مصیبت چیه که گرفتارش شدم ای خدا

سمته چپ هیدرو شدید سمت راست متوسط کاش بشه حداقل یکی رو درمان کرد نمی‌خوام ناقص شم چون مجردم کسی دکتر خوبی نداره که بتونه بدون ناقص کردنم درمان کرد این بیماری لعنتی رپ

من نه بارداری خارج رحمی داشتم نه عملی داشتم این مصیبت چیه که گرفتارش شدم ای خدا سمته چپ هیدرو شدید ...

باید دکتر خوب پیدا کنی خیلی مهمه فشنگ تحقیق کن انشاالله مشکلت حل بشه

درمان هیدروسالپنکس

بخور اسفند

از روز ۳ یا ۴ پریودی

۱ق غ آرد گندم +۱استکان اسفند +۲یا ۳ لیوان اب ترکیب میکنیم به جوش که امد زیر یک دامن بلند بدنمان را به بخار ان نزدیک میکنیم

حدودا ۱ربع یا ۲۰ دقیقه

قبل از ان حتما مایعات مصرف شود مثل ابلیمو عسل یا خاکشیر چون جذب سیستمی دارد

هم خونرسانی زیادی به رحم دارد و هم ضد عفونی کننده بسیار قوی اگر شدید بود هیدرو یک روز در میان

و سیکل های بعد هر یک هفته در صورت سرگیجه  درمان ان با اب لیمو عسل و یا شربت شاه تره و کاستی

بره موم هر روز صبح و شب ایران عسل

بره موم هر ماه ده روز صبح و شب عسل جهرم

انغوزه اصل که بوی بسیار بدی دارد

اگر مشکل معده نداریم دو کپسول ۱ هفته میخوریم از روز ۳_۴

و دم نوش آویشن هم بنوشید و هم داخل تشت بشینید

بعد از دو ماه شیاف عسل