2777
2789
عنوان

لوله هیدرو

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 68 پست
ببین من پزشکم گفت بیا اول واست تخمک کشی کنم .بعد برداشتم لوله و بعد انتقال .پس با این حساب اصلا و اب ...

شوهرمم همینو میگه خودت انجام بده یبار یعنی تو با آی وی اف دوباره خارج رحم شدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من حالا اون یکی لولمم چسبنده شده 

منم لوله اونوری چسبندگی داشته .دکتر به شوهرم گفته برطرفش کردم.دیگه نمیدونم بگیره یا نع؟گفته ۳ ماه جلوگیری کن .بعد از ۶ ماه اقدام اگه حامله نشدی دوباره بیا ای وی اف

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم همینو میگه خودت انجام بده یبار یعنی تو با آی وی اف دوباره خارج رحم شدی

نه من یه خارج رحم ۴ سال پیش .بعد ای وی اف انجام دادم منفی شد .بعد قبل عید طبیعی باردار شدم خارج رحم شد

منم لوله اونوری چسبندگی داشته .دکتر به شوهرم گفته برطرفش کردم.دیگه نمیدونم بگیره یا نع؟گفته ۳ ماه جل ...

من میخوام عمل کردم برم واسه میکرو تا چقدر باید صبر کرد

منم لوله اونوری چسبندگی داشته .دکتر به شوهرم گفته برطرفش کردم.دیگه نمیدونم بگیره یا نع؟گفته ۳ ماه جل ...

شما شوهرت مشکل نداشت من شوهرم واریکوسل داره باید میکرو کنیم

به خدا منم خسته و داغونم😭😭 دیشب عید دیدنی رفتیم  کسایی که بعد من عزوسی کردن ۲ تا بچه داشتن.دیشب تاحالا جیگرم واسه شوهرم میسوزه

بببخشید یع سوال؟ شما توی ادرار ات تکه تکه سفید هم میبینی؟

به خدا منم خسته و داغونم😭😭 دیشب عید دیدنی رفتیم  کسایی که بعد من عزوسی کردن ۲ تا بچه داشتن.دی ...

وای گلم می دونم چی میگی خیلی سخته دختر خاله منم بعد م ازدواج کرده امسال بچش بدنیا اومد من همش حسرت خوردم که اگه الان اگه اون بچه خارج رحم نمیشد داخل رحم بوددالان دو سه سال داشت همش غصه می خورم خدا کنه خدا مشکل ما هم حل کنه به حق امام حسین.

من قبلا داشتمدهمش عفونت ترشح الان چون دکارم بهم دیفرلین داده برای آمادگی رحم برای میکرو دیگه هیچی ندارم

شوهرم خوبه وضعیت اسپرمش.فقط من مشکل دارم😢

خداروشکر که شوهرت سالمه می تونی طبیعی اقدام کنی انشاالله طبیعی حامله میشی عملم که کردی قبل عید خودتو راحت کردی حالا من نگران عملم😞

سلام..لوله هیدرو چی هست؟چه طوری مشخص میشه؟منم چسبندگی لوله دارم

تو عکس رنگی معلوم میشه واسه منم فقط نداشته بود چسبندگی وبسته شده بود لوله دکتر از خود عکس فهمید که هیدرو

وای گلم می دونم چی میگی خیلی سخته دختر خاله منم بعد م ازدواج کرده امسال بچش بدنیا اومد من همش حسرت خ ...

منم قبل عملم داشتم ولی الان خوبم.خدا کمکمون کنه.

من همینجا با یه خانوم دوست شدم اهواز بود .لوله رحمشو برداشت یکیشو .ماه بعد از لوله اونوری باردار شد.توکل به خدا کن.

شوهرم خوبه وضعیت اسپرمش.فقط من مشکل دارم😢

ممنون که جوابمو دادی گلم انشأالله که بزودی خبر بارداری همدیگرو بهم میدیم به حق امام حسین🙏🙏

خداروشکر که شوهرت سالمه می تونی طبیعی اقدام کنی انشاالله طبیعی حامله میشی عملم که کردی قبل عید خودتو ...

عمله که سختیش به اندازه یه دندون کشیدنه‌.من از لحلظ ذهنی داغون بودم .همش میگفتم اگه لولمو بردارم دیگه شوهرم دوسم نداره.دیگه طلاق ....

عمل که کردم دیدم اصلا تاثیری تو زندگیم نداشت.شوهرمم خوبه باهام و از اینده میگه .دیگه نمیدونم سرنوشتم چی بشه