2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 111 پست
این آمار دقیق 99 درصدی از کجا اومده 

خوب دیگه هیچ زنی معتاد نیس .....کمتر زنی خیانت میکه......کدوم زنه که مرده شو بزنه .......تازه اگه ی زن بچه دار هم نشه مشکل زن و اکثرا  علم پزشکی حل میکنه اما مرد ن

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاهدات مستقیم

شما داخل زندگی ها نیستید 

توی آشپزخونشون اتاق خوابشون راهروهاشون توی مغزشون توی رگ هاشون 

لابه لای کلماتشون 

چی را مشاهده مستقیم کردید؟ 

من خودم یک زن هستم و گاهی دارم معایب بی شمار همجنسم را می بینم 

من با تمام تعصبی که به جنسیتم دارم قضاوت نمی کنم 

جدی؟مرسی که گفتی ولی اخه زندگی قبلیش پس چی؟؟؟ بچه ها راست میگن شاید یک موضوعی هست من خبر ندارم

تحقیق کن...ولی الکی الکی تصمیم نگیر...چون دخترا به انتظار کیس بهتر هی رد می کنن و سنشون رو می گذرونن، در صورتی که همون قبلیا خیلی بهتر بودن..

یه باغچه پر از گل زیبا رو هم، هم بزنی یه کرم توش پیدا می کنی...

پسرای دیگه هم فکر نکن عالین... انسان مرکبه...

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         

والا من طلاق گرفتم چون شوهرن هیز بود اونم با دوربین شکاری توی خونه ها را دید می زد اینو به خانمش گفتم گوش نکرد باهاش ازدواج کرد بچه دارم شد منم بچم پیش خودمه باه اون عوصی ندادمش 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
والا من طلاق گرفتم چون شوهرن هیز بود اونم با دوربین شکاری توی خونه ها را دید می زد اینو به خانمش گفت ...

وای😅ببخشید خندم گرفت گفتی با دوربین شکاری الان ازدواج کردی؟خوب کردی بچه پیش خودته

منم یه دختر عمو دارم خیلی خوبه یه نامزدی بدون عقدو بهم زد ولی الان تصمیم داره با یه فرد مطلقه خوب و پولدار و اینا اگه باشه ازدواج کنه خودش میگه مجرد نمیخام چون همین نامزدی رو تو سرم خواهد زد 

برعکس موقعیت دختر عموم خوبه و کسی هم از نامزدیش خبر نداره وهمش براش کیسهای مجرد و خوب میفرستن ولی خو ...

ای بابا انشالله خوشبخت بشه بله متاسفانه بعضی ها بعد سرکوفت میزنن