2777
2789
عنوان

جاری و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 46 پست
خواهر شوهرم بهم گفت .بهش می گفتی خیلی عالی دوخته.ولی من زبونم قفل میکنه جلوش.همچین ميره پیش شوهرش لا ...

اشتباه میکنی عزیزم بنظرم باید خیلی بیشتر از اینا این ادم حسودو بسوزونی تصمیم بگیر اصن تو جمع نادیدش بگیر و خیلی کم باهاش حرف بزن بعدم هروخ ایرادی چیزی خواست بگیره و تو بگو شوهرم خیلی میپسنده و دوس داره هروختم شوهرت تو جمع هس برو کنارش و باهاش حرف بزن بگو و بخند

واقعا بعضي جاريا خيلي بچه ان شخصيت خودع ادمم ميبرن سوال!!! سرتو بنداز پايين زندگيتو بكن ديگع لعنتي و ...

دقیقا من چیزی نمی گم.بعد خواهرشوهرا میگن خو ساکت نشستی چراااا

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزاون هدفش اینه که اعصابتو خراب کنه. اگه توخونسردباشی کم کم دیگه هیچی نمیگه وبیشتر اون حرص میخوره

امیدوارم دست ازسرم برداره

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
شوهرم میگه این پای زندگیه ما نشسته.ی حرفاييي میزنه بهمممم.ولی من نمیتونم جوابش بدم

جوابشم ندادی محل نده اصلا بهش فکر نکن معلومه خیلی حسوده نبین جلو جمع باشوهرش خیلی خوبن توتنهایی همش دعوا که چراداداشت به زنش سه میلیون داده توندادی یا فلان خریدن تونخریدی مطمئن باش

خدایا شکرت 🙃
وای خدا ب داد برسههههه.کاش نداشتيم

بخدا اين حرفو نزن!!! جاري احمق من شروع كرده لج كردن با من كع هر جا اون هست من نميام و بعد اينكه از پيشه من ميره كلي جنگ و دعوا راه ميندازع بخدا هيچ بحث و دعوايي هم بينمون نبودع يه مهموني يه عروسي يه جشن ميخوايم بريم زهرمار همه ميشه!!! مادرشوهرم عذا ميگيره كه پيش كي بايد بشينه !!! منم نامزدم تازع عروس سر يه ميز ميشينيم دور هم همه رفتن تو فاز دعوا كه نكنه به يه كدوم چيزي بگيم اون يكي ناراحت بشه!!! روز اول عيدم نميتونيم دور هم جمع بشيم منم ديگع خسته شدم اينقدر كوتاه اومدم 

دقیقا من چیزی نمی گم.بعد خواهرشوهرا میگن خو ساکت نشستی چراااا

دايورتش كن برع گورشو گم كنه بابا!!! واقعا تو مسايل مهم زندگيتو شوهرتو ايندتو هزار تا برنامه ديگه جاري احمق اصلا عددي نيس بخواي بهش فكر كن!!! شعور داشت شخصيت داشت شما احترامتو بزار مثل همه ادماي ديگه ادبش بع اونجا قد نداد كه حرمت نون و نمك نگه دارع بره گمشه!!! بخدا دوره جاري و خواهرشوهر و اين خالع زنك بازيا گذشته با اين پشت كوهيا دهن بع دهن نزار 

خيلي بد موقعيتيع😱

ادم دايورت ميكنه محل نميده اهميت نميدع ولي مگع ميشه!!! بخدا من هزارتا كار دارم اصلا وقت ندارم به اون فكر كنم درس و دانشگاه و كلاس و كار و ولي بازم هر ماه بالاخره برنامه اي داستاني دورهمي جشني چيزي هست كه ادم هنگ ميكنه واقعا از بيشعوري بعضيا 

منم یه جاری دارم عقده ای هست از وقتی پسرم بدنیا آومده بامون قهر کرده آخه خودش 3 تا دختر داره از اینکه من پسر گیرم آومده حسودیش شده تو بارداری که مریض بودم بهم میگفت تو خوب نمیشی عاشق این بودکه اعتماد به نفسم رو بیاره پایین کلا موجودات حسودین یا وقتی تو بارداری خون ریزی کردم زنگ زد گفت حتما قسمت خدا نبوده تو بچه دار شی