روز عید خونه مادرشوهربوديم،خواهر شوهرم پرسید داداشا چن ب خانوما عیدی دادن?برادر شوهرم گفت 300.شوهرم نبود.بعد برادر شوهرم گفت تو چن گرفتی?من یکم مکث کردم ،گفتم خيليييي.گفت خب چند?گفتم 3تومن.آخه چن وقت پیش ی سه تومن شوهرم ریخته بود ب حسابم.بعد جاريم با ی حالتی گفت،خب حداقل می گفتی 320.منم گفتم اولش ميخاستم دروغ بگم،نتونستم دیگه.بعد گفت مانتوت اصلا خوب ندوخته ،چقد چيناش درشته.من اصلا سوال نکرده بودم.هی چرت و پرت میگفت.اه...وقتی می بینمش کلا اعتمادی نفسم داغون میشه.اعصابم ب هم ميريزه
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
😂😂😂😂طفلی حسودی کرده نتونسته پنهان کنه گیر داده به لباست بیخیال بابا
من ب اون حسوديم میشه اخهههه
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
خب مشخصه خیلی حسوده گلم چرا باید اعتماد بنفستو بخاطر حرفای ی ادم حسود از بین ببری؟هروخ ایرادی گرف با ...
خواهر شوهرم بهم گفت .بهش می گفتی خیلی عالی دوخته.ولی من زبونم قفل میکنه جلوش.همچین ميره پیش شوهرش لاو تو لاو می شینه.اصلا ی وضعييي
معلومه خیلی سوخته خواسته اعتماد به نفستو بگیره بگو خیلی خوشگله همه هم میپسندن مهمم خودمم نظر کسی مهم ...
شوهرم میگه این پای زندگیه ما نشسته.ی حرفاييي میزنه بهمممم.ولی من نمیتونم جوابش بدم
همين كه رفت و امد داريد كافيه!!! بخدا من يه جاري احمق دارم گند زدع بع نامزديم !!!! به حق پنج تن سر د ...
وای خدا ب داد برسههههه.کاش نداشتيم