2777
2789
عنوان

جاری و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 46 پست

به نظرم در برابر کسایی ک انقدر رک و گستاخانه راجع ب همه چیز ادم نظر میدن باید جواب حسابی داد....

میگفتی مگه من نظرت رو راجع ب مانتوم پرسیدم.....

یا میگفتی سلیقه م همینه... و خودم راضی ام...

در مورد عیدی ام ب کسی ربطی نداره...

جواب نده...

با خنده مسخره بازی رد کن بگذره

منم یه جاری دارم عقده ای هست از وقتی پسرم بدنیا آومده بامون قهر کرده آخه خودش 3 تا دختر داره از اینک ...

واااای گفتی منم جاریم بچه دار نمیشه برادر شوهرم خیییلی به پسرم وابسته ست همش بهش میگه بابا این دیوونه میشد رفت ب مادر شوهرم گفت ب مینا بگو مگه فقط خودش بچه داره کمتر بچه شو ب شوهرم بچسبونه حالا خدا شاهده برادر شوهرم می امد در خونه پسرمو میبرد بیرون ولی جاریم دیونه شد بعد دیدم محلم نمیداد سنگین حرف میزد منم دیگه محلش ندادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه جاری دارم عقده ای هست از وقتی پسرم بدنیا آومده بامون قهر کرده آخه خودش 3 تا دختر داره از اینک ...

پسر گیرم اومده؟😐

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
کار خوبی کردی آه نمیدونم چرا اینقد حسودن

من که محلش نمیدم ولی همیشه براش دعا میکنم خدا بهش رو کنه بچه دار بشه بعد ۱۸سال هنوز بچه دار نشده برادر شوهرم هم زن دوم گرفت الان ۶ماهه باورت میشه من هیچکدوم از مراسماشو شرکت نکردم ترسیدم نفرینم کنه 

زن دوم گرفت آخی 

اره زن دوم گرفت ما چون خونه هممون نزدیک همه همیشه خونه مادر شوهرم میریم سه روز بعد عقد شوهرش همه انجا بودیم اینم امد حالا مافکر میکردیم الان شری ب پا میشه دیدیم امد چنان میگفت ومیخندید که نگو ولی فقط من میدونستم ته دلش چیه ولی خدایی داغون شده تو این شش ماه

جوابشم ندادی محل نده اصلا بهش فکر نکن معلومه خیلی حسوده نبین جلو جمع باشوهرش خیلی خوبن توتنهایی همش ...

فکرنکنم.اينقد برادر شوهرم زن ذليله ک نگو

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
به نظرم در برابر کسایی ک انقدر رک و گستاخانه راجع ب همه چیز ادم نظر میدن باید جواب حسابی داد.... می ...

ینی خواهر شوهرم هی میگفت اینو چن خریدی اونو چن،جاريمم ميگف تو بازار همینو نصف میدادن.من نمیتونم دروغ بگم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
ادم دايورت ميكنه محل نميده اهميت نميدع ولي مگع ميشه!!! بخدا من هزارتا كار دارم اصلا وقت ندارم به اون ...

واقعا.خدا قوم شوهر ويرانگرنننن

دايورتش كن برع گورشو گم كنه بابا!!! واقعا تو مسايل مهم زندگيتو شوهرتو ايندتو هزار تا برنامه ديگه جار ...

آخه شوهرم دوس داره همش اونجا باشیم.با هم جمع باشیم.اه حالم بهم ميخوره

گفته حالا که ۳تومن عیدی گرفتی پس چین مانتوت افتضاحه..اگر ۲۰۰گرفته بودی مانتو ژورنالی دوخته شده و بی ...

منظورش از320اين بود.ک دروغ گفتی ،ميخاستي بگی ینی بیشتر من گرفتی،الکی گفتی 3تومن

ینی خواهر شوهرم هی میگفت اینو چن خریدی اونو چن،جاريمم ميگف تو بازار همینو نصف میدادن.من نمیتونم دروغ ...

دروغ نگو...

اما مجبور نیستی ب سوالی ک دوست نداری جواب بدی... 

یه بار خیلی رک بگو بدم میاد هی قیمت وسایل و لباس و...  رو به کسی بگم. یا ازم بپرسن....

اگه بازم پرسیدن. با سوال جواب بده... 

بگو چطور مگه؟

میخوای پولشو حساب کنی؟

چه فرقی برات داره چند گرفتم؟

میخوای بخریش؟ 

و...

وقتی برادرشوهرت ازت پرسید باید میگفتی اصلا عیدی دادن و ندادنش مهم نیست، خودش واسم همه جوره عزیزه.

اصلا اجازه نده تو رو وارد بازی حسادت کنن. 

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.