شیرم خیلی زیاده امشب یه دل سیر گریه کردم بچم یه ماهشه نمیتونه درست بخوره همش میزنه به گلوش امشب کبود شد نفسش گرفت 😢😢همه ی لباسام زیرشیره هرچی هم میدوشم بی فایده ی حین شیردهی ده بار باید از دهن بچه بگیرم سینه رو ک بدوشم فشارش کم شه بچم یه شیرراحت نمیتونه بخوره کسی تجربه ای نداره چیکار میکردین شما
زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین
اشکال نداره عزیزم ماهم همینطور بودیم...دیگه مادرشدن این چیزارو هم داره...شما تازه زایمان کردی عوارض بعد از زایمان کمی توی روحیت تاثیر گذاشته...یه خورده بگذره همینا هم برات شیرین میشه...
من خودم زود به زود میدوشیدم... کم کم یاد میگیره چه جوری شیر بخوره همشو نوش جان میکنه...نگران نباش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
فقط تسليم نشو... با حوصله بهش شیر بده...بزار یواش یواش بخوره...شما هم کمکش کن زودتر یاد بگیره.. مثلا کمک کن کل هاله داخل دهنش بره اینجوری بهتر میتونه سینه رو تخلیه کنه و سیر شه..
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)