2777
2789
عنوان

چیکارکنم😞

195 بازدید | 24 پست

شیرم خیلی زیاده امشب یه دل سیر گریه کردم بچم یه ماهشه نمیتونه درست بخوره همش میزنه به گلوش امشب کبود شد نفسش گرفت 😢😢همه ی لباسام زیرشیره هرچی هم میدوشم بی فایده ی حین شیردهی ده بار باید از دهن بچه بگیرم سینه رو ک بدوشم فشارش کم شه بچم یه شیرراحت نمیتونه بخوره کسی تجربه ای نداره چیکار میکردین شما

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

انگار حرفای منه که ۷ سال پیش به زبون میاوردم ،شب تا صبح می دوشیدم که سینم سبک بشه بچه بتونه بخور ،بچم تا یکسالگی درست نتونست شیر منو بخوره

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شیر کش استفاده کن 

هرچی میدوشم بی فایده ی شنیدم یه قرصی هست شیرو خشک میکنه چیزی نیست که کم کنه؟

اشکال نداره عزیزم ماهم همینطور بودیم...دیگه مادرشدن این چیزارو هم داره...شما تازه زایمان کردی عوارض بعد از زایمان کمی توی روحیت تاثیر گذاشته...یه خورده بگذره همینا هم برات شیرین میشه...

من خودم زود به زود میدوشیدم... کم کم یاد میگیره چه جوری شیر بخوره همشو نوش جان میکنه...نگران نباش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
انگار حرفای منه که ۷ سال پیش به زبون میاوردم ،شب تا صبح می دوشیدم که سینم سبک بشه بچه بتونه بخور ،بچ ...

چقدر بده 

من امیدوار بودم بچم بزرگتر شه بتونه راحتتر بخوره همش شیر میریزه بیرون از دهنش گریه میکنه نمیتونه بخوره

فقط تسليم نشو... با حوصله بهش شیر بده...بزار یواش یواش بخوره...شما هم کمکش کن زودتر یاد بگیره.. مثلا کمک کن کل هاله داخل دهنش بره اینجوری بهتر میتونه سینه رو تخلیه کنه و سیر شه..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فقط حواست باشه وقتی شیر بهش میدی دراز نکشی... خیلی خطرناکه ممکن هست خوابت ببره... 

عزیزم محبورم دراز کشیده شیر بدم چون نشسته سینه خیلی مستقیم تو دهنشه بیشتر به گلوش میزنه ولی دراز کشیده از گوشه ی دهنش میریزه بیرون شیرای اضافی